Tlačové správy

Vaše auto vám už neukradne nikto: dajte si namontovať neprekonateľný zabezpečovací systém VAM na pobočke v Lemešanoch

Pokojne spávať každú noc bez strachu, že vaše auto niekto ukradne? S neprekonaným VAM systémom vsádzate na istotu! Auto s namontovaným zabezpečovacím systémom VAM R1 doteraz totiž neukradol žiadny zlodej. Spoľahlivý VAM systém vám namontujú aj na pobočke v Lemešanoch v Prešovskom kraji.

Ilustračný obrázok k článku Vaše auto vám už neukradne nikto: dajte si namontovať neprekonateľný zabezpečovací systém VAM na pobočke v Lemešanoch
4
Galéria
Zdroj: iBrand s.r.o.

Zlodeji áut sú čoraz viac sofistikovanejší a auto vám z garáže vedia ukradnúť doslova do pár sekúnd. Ľahko si poradia s modernými vo­zidlami s bezkľúčovým štartom či poľahky odpoja satelitné vyhľadávanie. Môže sa teda zdať, že s prípadnou krádežou vášho auta neviete spraviť nič. Nie je to však celkom pravda! Dajte si namontovať zabezpečovací systém VAM na pobočke v Lemešanoch a obavám o krádež vášho auta dajte navždy zbohom.

Zabezpečovací systém VAM

Zabezpečovací systém VAM sa postará o to, aby s vaším autom nikto neodišiel. Ako je to možné? VAM R1 je totiž elektromechanický zabezpečovací systém, ktorý na rozdiel od mnohých iných zabezpečovacích systémov chráni vozidlo komplexne. Tie sú založené na čisto elektronickom alebo čisto mechanickom princípe, čo nezaručuje dostatočnú ochranu vášho auta. Zlodeji ich prekonajú veľmi jednoducho – stačí im na to rušička signálu alebo napríklad výmena riadiacej skrinky.

Princíp zabezpečenia VAM

VAM systém využíva princíp kombinatoriky a jedinečnosti – v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach. Práve preto je pre zlodejov neprekonateľným a chráni vaše vozidlo pred každým možným spôsobom krádeže.

VAMPIRE LITE

Po klasickom VAM R1 prichádza VAM systém s novinkou – modernejšou verziou zabezpečovacieho systému VAMPIRE LITE. Okrem novšieho dizajnu je kompaktnejší a namiesto 6 komponentov ich v aute blokuje až 7.

Pobočka VAM aj na východe Slovenska

Dajte si namontovať aj do vášho auta neprekonateľný zabezpečovací systém VAM! Zabezpečiť si môžete akýkoľvek model auta aj na pobočke v Lemešanoch v Prešovskom kraji.

Chcete vedieť o 100 % spoľahlivom VAM systéme viac? Prečítajte si, prečo by ste si mali vybrať na zabezpečenie vášho auta práve VAM R1 alebo VAMPIRE LITE na www.vam-system.sk

VAM: A vaše auto už nik neukradne
4
Galéria
Zdroj: iBrand s.r.o.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: iBrand s.r.o.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM