Tlačové správy Tlačové správy

Tretí ročník veľtrhu o racionálnej energii predstaví inovatívne riešenia

Smart Energy Expo je medzinárodný veľtrh, ktorý sa zameriava na riešenie, výrobky a technológie určené k racionálnemu a úspornému využitiu energie. Tretí ročník veľtrhu sa bude konať od 14. do 16. októbra 2015 vo Verone.

Ilustračný obrázok k článku Tretí ročník veľtrhu o racionálnej energii predstaví inovatívne riešenia
Zdroj: Dnes24.sk

Smart Energy Expo poskytuje vystavovateľom a návštevníkom jedinečnú príležitosť na zdieľanie inovatívnych služieb, riešení a nových modelov hospodárenia s energiou. Súčasťou veľtrhu bude aj Verona Efficiency Summit, čo je medzinárodné fórum, ktoré pomáha reflektovať tému efektívneho využitia energie a predstaví tu kľúčových národných i medzinárodných hráčov na poli racionálnej energie.

Summit si kladie za cieľ poskytnúť spoločnostiam účinný nástroj k úsporným opatreniam v rámci ich obchodnej pôsobnosti. Program tohto ročníka sa zameriava konkrétnejšie na úsporné energetické opatrenia v oblasti poľnohospodárstva, priemyselného poľnohospodárstva, vodného hospodárstva a stavebníctva.

Veľtrh sa koná pod patronátom úradov štátnej správy Talianskej republiky a prestížnych vedeckých inštitúcií. Ide o jedinečnú príležitosť získať prehľad o tom, ako politici, ktorí sú konfrontovaní s témou účinného využitia energie, dokážu spolupracovať a prinášať v rámci energetickej koncepcie konkrétne riešenia. Summit sa stane na niekoľko dní laboratóriom nápadov, inovácií a ponúk riešení odborníkov z najrôznejších odborov.

Vystavovateľská správa Veronafiere

Veronafiere sa zaoberá organizáciou veľtrhov už viac ako sto rokov. Vďaka strategickej polohe Verony patrí k najväčším a najdôležitejším organizátorom veľtrhov minimálne v európskom meradle. V priebehu rokov sa Vystavovateľská správa Veronafiere niekoľkokrát prispôsobila požiadavkám verejnosti a okrem potravinárskeho a poľnohospodárskeho sektora, ktorý bol vždy hlavným smerom, sa začala zaoberať aj inými oblasťami ako napríklad výstavba, doprava, cestovným ruch .

Podrobnejšie informácie o Veronafiere nájdete na: www.veronafiere.it.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM