Tlačové správy

V Turecku to s deťmi vedia: Zažite aj vy rodinnú dovolenku, na ktorú len tak nezabudnete

Medzi najobľúbenejšie dovolenkové destinácie za posledné roky dozaista patrí aj "eurázijské" Turecko. To láka svojou štipkou exotiky, krásnymi plážami aj parádne vybavenými hotelmi. A práve tie sú ako stvorené pre vašu rodinnú dovolenku. Čítajte, prečo...

Ilustračný obrázok k článku V Turecku to s deťmi vedia: Zažite aj vy rodinnú dovolenku, na ktorú len tak nezabudnete
10
Galéria

Snáď najpopulárnejším v Turecku je hotelový komplex Eftalia Island. Ide v podstate o pláž neďaleko mesta Alanya, na ktorej sa nachádzajú hotely s bazénmi, tobogánmi a toľkými aktivitami pre rodiny s deťmi, že sa od rána do večera nezastavíte.

Vybrať si môžete rovno zo 4 hotelov – Aqua, Ocean, Marin a Splash. Všetky sú postavené vedľa seba a konkurujú si akurát tak v tom, kto má dlhší tobogán alebo viac bazénov. Čo to bude? 54-metrové kamikadze či 89-metrová čierna diera? Nebojte sa, stále je reč o tobogánoch… A ak by niekomu nestačilo, stále je tu ďalších 10 s rôznymi tvarmi a dĺžkami. Pre menšie alebo menej akčnejšie deti je k dispozícii miniklub, kde sa vyhrajú do zbláznenia. Po tomto vám už musí byť jasné, že vaše deti vám budú, ako sa u nás vraví, ruky aj nohy bozkávať.

Ďalšou skvelou správou je, že o zábavu aj program detí v spomínaných hoteloch Eftalia Island sa starajú našinci – slovenskí animátori. Tých je tam dostatok, nemusíte sa tak báť jazykovej bariéry. A vy si medzičasom môžete vydýchnuť a vychutnať si pokoj pri bazénoch. Ak aj vy patríte k aktívnejším ľuďom, poteší aj program pre dospelých. Zacvičiť si môžete vo fitnes zóne alebo vyblázniť sa v piesku pri plážovom volejbale. A samozrejme more. Áno, aj to je tam :)

Tip pre vás: My vám odporúčame vyskúšať aj jeden (alebo aj všetky) z ponúkaných barov – chill out, pool, trophic, aqua či snack bar.

Zatiaľ čo vaše deti nebudú vedieť, na ktorú „zábavku“ skočiť skôr, vy budete mať podobný problém s osviežujúcimi drinkami… Samozrejme, všetky spomínané hotely spĺňajú podmienky aj náročnejšej klientely a hrdia sa krásnymi jagavými 5 hviezdičkami. Časy, kedy bolo Turecko skôr obchádzanou destináciou, sú tak nenávratne preč.

Kompletnú ponuku vašej rodinnej akčnej dovolenky v Turecku si môžete prezrieť aj na stránkach CK Happy Travel.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Tieto turecké hotely myslia ja na deti: Dovolenka ako má byť :)
10
Galéria
Zdroj: Happy Travel
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM