Tlačové správy

Samoobslužná predajňa FARMFOODS aj v Lučenci

Jedinečný slovenský potravinársky reťazec FARMFOODS – Výnimočné potraviny má predajňu aj v Lučenci Špecifickosť konceptu predajní spočíva v predaji kvalitných výrobkov, ktoré sú vyrobené v maximálnej možnje miere bez konzervantov, E-čok a bez geneticky modifikovaných organizmov (GMO).

Ilustračný obrázok k článku Samoobslužná predajňa FARMFOODS aj v Lučenci
Zdroj: FARMFOODS

ŠIROKÝ SORTIMENT VÝNIMOČNÝCH VÝROBKOV

Ponuku FARMFOODS tvoria produkty vyrobené z vlastných zvierat a plodín vyrobené výlučne vo vlastných výrobných prevádzkach. Pochutíte si na mäsových výrobkoch, zemiakoch, mliečnych produktoch, ale aj medoch či víne. Portfólio výrobkov dopĺňa kvalitný sortiment od iných slovenských výrobcov.

Zdroj: FARMFOODS

ZAUJÍMATE SA O ZLOŽENIE POTRAVÍN?

Čítate etikety na potravinách? Viete, že rovnaké typy výrobkov sa v rôznych obchodných reťazcoch môžu líšiť svojím zložením? Keďže vo FARMFOODS je hlavným cieľom najvyššia kvalita výrobkov, od začiatku budovania reťazca sa dbá na každý detail vo výrobnom procese a jedinečnosť vlastných postupov nad rámec platných noriem.

Zdroj: FARMFOODS

Zodpovedný prístup a filozofia konceptu Farmfoods sa premietajú do starostlivosti o pôdu, pestovania rastlín, kŕmenia a welfare chovu zvierat, hygieny, technológie výroby, využívania obnoviteľných zdrojov a nenarušenej krajiny.

Zdroj: FARMFOODS

VYSLEDOVATEĽNOSŤ JE ZÁKLAD

Pôvod výrobkov vo FARMFOODS je vždy jasne preukázateľný. Vďaka etiketám, infokiosku a webovej stránke viete presne o každom výrobku, z akých surovín je vyrobený. Keď kupujete potraviny FARMFOODS, viete, čo jete.

Zdroj: FARMFOODS

SME TU PRE VÁS AJ V LUČENCI

Poctivé potraviny FARMFOODS nájdete v Lučenci pri OD Prior. Predajňa je otvorená od pondelka do soboty v čase od 8:00 do 19:00. Navštívte nás, zaujímajte sa o etikety na výrobkoch a spoznávajte výnimočnosti produktov FARMFOODS. Viac na www.farmfoods.sk a FARMFOODS – výnimočné potraviny.

Zdroj: FARMFOODS

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: FARMFOODS
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM