Adriana Banásová Rôzne

Máte svojho obľúbeného športovca z Bratislavského kraja? Zahlasujte za neho v ankete

Bratislavčania budú opäť hlasovať za najúspešnejšieho športovca a športový kolektív mesta i kraja za tento rok. Samospráva totiž organizuje už 23. ročník tejto ankety. Návrhy na športovcov už môžu kluby posielať, a to do 2. decembra.

Ilustračný obrázok k článku Máte svojho obľúbeného športovca z Bratislavského kraja? Zahlasujte za neho v ankete
Zdroj: TASR

Ako informovala Katarína Kohútiková z oddelenia komunikácie a marketingu hlavného mesta, organizátori ocenia športovcov a športové kolektívy za výkony dosiahnuté v tomto roku v piatich kategóriách. Oceňovať sa bude najúspešnejší športovec v kategórii seniori, v kategórii juniori, najúspešnejší športový kolektív, najúspešnejší telesne postihnutý športovec a najtalentovanejší športovci do 15 rokov.

Na ocenenie môže byť navrhnutý iba športovec, ktorý je registrovaný v športovom klube v Bratislave alebo Bratislavskom kraji alebo klub so sídlom v kraji. Aj navrhovateľom môže byť len športový zväz alebo klub.

Návrhy športovcov alebo kolektívov možno zasielať na emailovú adresu valovic@bratislava.sk. Na webe hlavného mesta potom bude od 5. do 15. decembra hlasovať verejnosť a vyhlásenie výsledkov sa uskutoční 21. decembra v Primaciálnom paláci.

Prečítajte si: Školstvo sa rozrastá o novú posilu, prezident Andrej Kiska vymenoval 29 profesorov

ilustračná foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM