Správy

Bratislavské letisko obnoví lety na bruselské letisko Zaventem

Pre tragické udalosti na hlavnom bruselskom letisku boli všetky lety presunuté. Na Zaventem sa malo pôvodne pravidelné letecké spojenie zo slovenského hlavného mesta presunúť od 1. apríla tohto roku.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavské letisko obnoví lety na bruselské letisko Zaventem
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk

Z letiska Milana R. Štefánika v Bratislave sa bude od piatka 8. apríla lietať na hlavné letisko v Bruseli – Zaventem. Po tragických udalostiach na tomto letisku sa totiž postupne obnovuje jeho prevádzka.

Letecká spoločnosť Ryanair tak naň začne od piatka prevádzkovať pravidelné lety z Bratislavy. Na letisko Zaventem sa presunie linka, ktorá sa doteraz vybavovala z menšieho a vzdialenejšieho letiska v Bruseli – Charleroi.

Podľa hovorkyne bratislavského letiska Veroniky Ševčíkovej sa pôvodne malo na letisko Zaventem presunúť pravidelné letecké spojenie zo slovenského hlavného mesta od 1. apríla tohto roku.„Pre tragické udalosti na hlavnom bruselskom letisku boli všetky lety Ryanairu presunuté do 7. apríla na letisko Charleroi,“ dodala.

Priama linka medzi Bratislavou a Bruselom má byť v prevádzke šesťkrát týždenne minimálne do konca marca 2017.

Prečítajte si tiež: Bratislavské letisko sprísnilo kontroly. Pribudli špeciálne detektory aj nové bezpečnostné opatrenia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM