Tlačové správy

Výstavba je v plnom prúde: V Nitre vzniká nová štvrť, pozrite si vizualizácie bytov

Viete o tom? Na konci mestskej časti Chrenová vzniká nová moderná štvrť a výstavba bytov je v plnom prúde. Prinášame bližšie info aj vizualizácie.

Ilustračný obrázok k článku Výstavba je v plnom prúde: V Nitre vzniká nová štvrť, pozrite si vizualizácie bytov
10
Galéria
Zdroj: púpava development

Na okraji Nitry, konkrétnejšie na konci mestskej časti Chrenová, vzniká nová moderná štvrť. Projekt nesie názov Green Avenue a po prevzatí novým developerom púpava development sa už začali realizovať byty. Podľa developerskej spoločnosti je tento projekt ladený do modernej mestskej architektúry, pričom však prvky dreva mu ponechávajú nádych vidieku a spätosť s okolitou prírodou.

A práve blízky kontakt s prírodou, pokojná zóna, kvalitná architektúra, krátka vzdialenosť do centra mesta a dobrá občianska vybavenosť sú tými hlavnými atribútmi, ktorými chce investor zaujať na realitnom trhu. „Veľkou výhodou bývania v Green Avenue je tiež ľahko dostupný obchvat, ktorý uľahčuje cestovanie za prácou do Banskej Bystrice alebo Bratislavy,“ poznamenáva púpava development.

Zdroj: púpava development

Výstavba prvej etapy Green Avenue odštartovala v lete tohto roka a jej ukončenie je naplánované na zimu 2020. Aktuálne sa stavajú bytové domy, v ďalšej etape bude developer realizovať v tejto novovznikajúcej štvrti aj domy a obchodné priestory.

A v tomto období sa začal aj predaj bytov. V každom z troch bytových domov je k dispozícii 22 bytových jednotiek. V ponuke sú 1,2,3 a 4-izbové byty, v ich cene je štandard a kobka. „Pre prvých 10 klientov máme pripravenú zľavu 10 000 eur z ceny bytu,“ uviedla developerská spoločnosť na margo spustenia predaja bytov. Doplnila, že v ponuke sú na predaj aj parkovacie miesta v podzemnej garáži a aj vonku pri bytovke.

Pozrite si v pripojenej galérii vizualizácie bytov v Green Avenue.

Viac info, ďalšie vizualizácie a cenník bytov nájdete tu.

Vizualizácie bytov v novovznikajúcej nitrianskej štvrti
10
Galéria
Zdroj: púpava development

(PR)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM