Tlačové správy

Domov, ku ktorému vás privedie hlas vášho srdca

V malebnom Zavare vzniká nová rezidenčná štvrť Polianky. Ak túžite po bývaní v trnavskom regióne, neváhajte a choďte za hlasom svojho srdca.

Ilustračný obrázok k článku Domov, ku ktorému vás privedie hlas vášho srdca
6
Galéria
Zdroj: 2create

Moderná komunitná štvrť spája výhody pokojného bývania na vidieku s komfortom mestského života.

Ideálna poloha pri Trnave

Autom či autobusom sa z Polianok do Trnavy dostanete za pár minút vďaka výbornému napojeniu na hlavnú cestu. Mestský život so všetkými vášmu srdcu blízkymi výhodami tak máte na dosah. Vaše srdce zaplesá aj z občianskej vybavenosti. Školu, škôlku, kultúrne centrum, zdravotné stredisko, športové kluby, obchody a služby – to všetko len pár krokov od vášho budúceho domova. Zlatým klincom je príjemná vidiecka atmosféra a vzácny pokoj.

Nádherné byty na výber

Každého záujemcu o nové bývanie zaujímajú najmä samotné byty. Tie vám zaručene prirastú k srdcu. Taká rozmanitá ponuka bytov ako v Poliankach sa len tak nevidí. Vyhovoval by vám menší byt s terasou, alebo preferujete rodinnú dispozíciu s predzáhradkou? Alebo je pre vás dôležitý nadštandardný priestor? Tu si vyberie každý.

Ak vám na vytvorenie útulného domova stačí málo miesta, budú sa vám hodiť 1-izbové byty s výmerou 31 – 40 m2. V prípade, že je vám jedna izba málo, dáte prednosť 2-izbovým bytom s výmerou 49 – 57 m2. Rodiny s deťmi zasa ocenia 3-izbové byty s výmerou 71 – 79 m2. No a tí, ktorí potrebujú k životu nadštandardný priestor, siahnu po štvor- a viacizbových bytoch od 90 m2.

Vzorový byt na ukážku

Hovorí sa, že je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť. Ako môže vyzerať váš nový byt zistíte na vlastné oči. V Poliankach totiž mysleli aj na to. Každý záujemca môže na požiadanie navštíviť vzorový byt. Všetci tu budú srdečne vítaní, stačí si dohodnúť termín. A keď sme pri termínoch. Kolaudácia je naplánovaná na 1. polovicu roku 2020, to znamená, že do svojho vytúženého bytu sa môžete nasťahovať už o pár mesiacov. Tak čo, počúvnete hlas svojho srdca?

Viac na http://www.polianky.sk/

Rezidenčná štvrť Polianky
6
Galéria
Zdroj: 2create

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: 2create
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM