Tlačové správy

Vianočná atmosféra, ako sa patrí: V Bratislave nájdete svetelné divadlo aj vianočných poštárov

Láska plodí dobroty. Dobro ja - dobro ty. Povedal raz známy básničkár Šimon Ondruš. Najkrajšie sviatky v roku nie sú len o krásnej výzdobe a darčekoch... Čo želáte sebe a druhým ľuďom na Vianoce vy?

Ilustračný obrázok k článku Vianočná atmosféra, ako sa patrí: V Bratislave nájdete svetelné divadlo aj vianočných poštárov
Zdroj: Bory Mall

Je dôležité, aby výzdoba mala svoju dušu, aby rozprávala príbeh. Ktorý je ten váš? Poslaním vianočných dekorácii je rozosievať čaro a mágiu. V Bratislave je jedno obchodné centrum, ktorému sa to dokonale podarilo. Hlavnú úlohu tu hrá svetelné divadlo v podobe miliónov lediek, svetelné dekorácie ako lustre, prskavky a sviečky, netradičný vianočný stromček a zvieratká najrôznejších druhov a prevedení.

Vyberte sa na lov vianočných darčekov čím skôr a ostane vám dostatok času na vychutnávanie si sviatočnej atmosféry. Veď o tom to celé je. Preneste sa do detstva. Inšpirujte sa obľúbenou rozprávkou! Môže to byť hoc aj sova z príbehov o Harry Potterovi alebo biely králik z rozprávky Alica v krajine zázrakov. Podstatou je vyvolať emóciu a prekvapenie.

Aké by to boli Vianoce bez želaní? Na námestí pri veľkom vianočnom stromčeku v Bory Mall už čakajú vianoční poštári – sovy, aby odniesli vaše želania do veľkého sovieho hniezda… Venujte ich sebe alebo niekomu, na kom vám záleží a môžu sa vám splniť! Vraj už ste veľkí a neveríte na splnené priania? Či vari píšete tak škaredo, že by to Ježiško po vás neprečítal? Spoľahnite sa na zázrak Vianoc, čaká nás woskhop Kaligrafie a veľa tvorivej adventnej zábavy.

Vianoce sú jedným z najštedrejších období celého roka. Poďme sa potešiť a plodiť dobro, poďme si želať do Bory Mall! Posolstvo týchto Vianoc: Daj si pozor, čo si želáš. Môže sa to splniť!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: PR
Zdroj: Bory Mall
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM