Tlačové správy

Tatralandia – raj pre rodiny s deťmi

Školský rok sa skončil, leto sa naplno rozbieha a to je ten správny čas na relax, zábavu a dobrodružstvo. To všetko sa dá nájsť na jednom mieste – v Tatralandii. Tento rodinný raj ponúka v lete nepreberné množstvo aktivít, ktoré si s radosťou užijú malí i veľkí.

Ilustračný obrázok k článku Tatralandia – raj pre rodiny s deťmi
5
Galéria
Zdroj: Tatry Mountain Resorts

Tobogany na 28 spôsobov

Neodmysliteľnou súčasťou aquaparku Tatralandia sú najmä tobogany či šmýkačky, ktorých je až 28. Najbláznivejšiu jazdu ponúkajú najväčšie a zároveň najnovšie letné tobogany Delphine a 4Family.

Vedeli ste, že podobne veľké tobogany majú až v ďalekom Dubaji? Súčasťou toboganu Delphin je obrovská U-rampa, na ktorej jazda pripomína voľný pád. Naopak tobogan 4Family ja omnoho pokojnejší a je vhodný už pre 4-ročných drobcov.

Relax v bazénoch, adrenalín na surfe

Po jazde na toboganoch ponúka Tatralandia pohodu v 14 bazénoch, z ktorých je 10 celoročných. Každý si môže vybrať, ktorý bazén mu vyhovuje najviac, pretože okrem čírej vody sú tu bazény aj s termálnou a slanou vodou.

Niektoré bazény sú určené najmenším návštevníkom, ktorí sa zabavia na detských šmýkačkách aj hradoch, ďalšie sú vhodné na relax, pretože sa v nich nachádzajú masážne lavice aj trysky a miesto tu má aj plavecký či Šnorchlovací bazén. Ozajstný adrenalín ponúka Surf Waves Tatralandia, indoorový surf simulátor, kde sa naučia surfovať všetci nadšenci už od 6 rokov.

Keď k tomuto všetkému pripočítame denné animácie, víkendové koncerty s názvom Letný festival, chutnú zmrzlinu či Bubble Waffle a ďalšie atrakcie ako ihriská alebo nafukovacie a vodné hrady – máme tu jasný výsledok – zábavu pre celú rodinu.

Aby ste do Tatralandie nemali ďaleko, využite hotelovú ponuku v susedstve. Hneď vedľa areálu Tatralandie sa nachádza tematické ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia.

Tatralandia: Každý si tu nájde obľúbené miesto na relax
5
Galéria
Zdroj: Tatry Mountain Resorts

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Tatry Mountain Resorts
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM