Tlačové správy

Koronavírus: Rehabilitačné centrum ponúka svoje priestory pre tých, ktorí to najviac potrebujú

ADELI Medical Center pracuje na zlepšení zdravia najzraniteľnejších skupín pacientov z celej Európy. S plnou vážnosťou a pokorou vnímame súčasný boj vládnych inštitúcií a našich spoluobčanov s novým koronavírusom.

Ilustračný obrázok k článku Koronavírus: Rehabilitačné centrum ponúka svoje priestory pre tých, ktorí to najviac potrebujú
Zdroj: ADELI s.r.o.

V našich telocvičniach a ambulanciách po 15-tich rokoch nepretržitej prevádzky zostal stáť čas. Cítime spoločenskú zodpovednosť pomôcť krajine, ktorá sa pripravuje na kulmináciu pandémie a bezpečie pacientov bude chrániť ich životy. Chceme poskytnúť uvoľnený priestor a naše kapacity na momentálne najsprávnejší účel.

Oznamujeme a ponúkame ubytovacie kapacity 250 stálych lôžok v 128 samostatných izbách s príslušenstvom, kapacitu jedálne 190 ľudí a podľa možností i tím zdravotníckych pracovníkov pre potreby Ministerstva zdravotníctva SR, Ústredného krízového štábu a Úradu verejného zdravotníctva SR pre zvládnutie situácie pri karanténnych opatreniach, nutných pre občanov Slovenska a na účely, ktoré táto krajina potrebuje zvládnuť pre ochranu tých najslabších.

Pri zabezpečení všetkých epidemiologických opatrení pre ochranu našich zamestnancov, sme pripravení poskytnúť vyššie uvedené kapacity okamžite.

ADELI Medical Center

Zdroj: ADELI s.r.o.

V prípade otázok a konzultácii som Vám ja a odborný personál kedykoľvek k dispozícii.
Ing. Jozef JAURA
Konateľ spoločnosti ADELI s.r.o.
M: 0910 837 312
E: jaura@adelicenter.eu

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: ADELI s.r.o.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM