Tlačové správy

Kaufland otvára svoju prvú predajňu v Skalici

Skaličania sa môžu tešiť na široký výber čerstvých potravín, privátnych značiek a slovenských výrobkov. Obchodný reťazec Kaufland otvára svoju prvú predajňu v Skalici. Pri tejto príležitosti zároveň finančne podporí miestne Centrum voľného času Skalica.

Ilustračný obrázok k článku Kaufland otvára svoju prvú predajňu v Skalici
6
Galéria
Zdroj: Kaufland

Odo dňa otvorenia 12. decembra do 14. decembra 2019 zároveň za každý nákup v hodnote minimálne 20 € prispeje Kaufland sumou 1 € Centru voľného času v Skalici. Pedagogickí zamestnanci spolu s externými zamestnancami a dobrovoľníkmi práve v tomto centre okrem pravidelnej záujmovej činnosti organizujú rôzne podujatia a výlety pre deti a mládež, a taktiež sa venujú informačným a poradenským aktivitám pre rodičov detí s poruchami správania a učenia. CVČ podáva pomocnú ruku aj mamičkám s deťmi do 3 rokov, a to správou Materského centra.

Veľmi si vážime, že sa Kaufland rozhodol podporiť práve naše centrum. Získané finančné prostriedky využijeme na rekonštrukciu interiéru a nákup inventáru, vďaka čomu budeme schopní privítať deti a našich ostatných návštevníkov v ešte kvalitnejšom a krajšom prostredí,“ uviedla riaditeľka CVČ Skalica Dagmar Jůzková.

Nový koncept predajní, ktorý Kaufland prináša, sa nesie v modernom duchu. Otvorený vzhľad, takzvaný open mall, zodpovedá tomu, čo nakupujúci v tejto dobe potrebuje. Odstránenie stredových stien otvára priestor a zákazník sa tak môže podľa potrieb pohybovať naprieč celou predajňou. Okrem iného pribudol aj regál s rýchlym občerstvením a obslužné pulty s mäsom. Pri pokladniach dostal svoje praktické miesto aj infopult a samoobslužné pokladne.

Predajňa v Skalici je vybavená úspornými LED svietidlami a systémom rekuperácie, ktorý výrazne šetrí spotrebu energie, a tak aj prírodné zdroje. V praxi to znamená, že Kaufland využíva na vykurovanie svojich prevádzok takmer výlučne odpadové teplo z chladiacich regálov. Areál obchodného domu sa rozprestiera na pozemku s celkovou rozlohou vyše 21-tisíc metrov štvorcových, zastavaná plocha z toho predstavuje takmer 5-tisíc metrov štvorcových.

Aj tentoraz sme si dali záležať na vzhľade i funkčnosti predajne. Veríme, že Skaličania si našu predajňu obľúbia a s jednoduchosťou nakúpia na jednom mieste všetko potrebné. Náš sortiment pravidelne rozširujeme, pretože chceme, aby si u nás našiel každý to svoje a cítil sa pri nakupovaní príjemne.“ uviedla Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

Slávnostné otvorenie predajne bude sprevádzať atraktívny program pre rodiny s deťmi. Všetky deti v Skalici poteší svojím vystúpením spevák Miro Jaroš a vstupy s pesničkami vystrieda detská módna prehliadka Kuniboo. Ide o privátnu značku spoločnosti Kaufland, ktorá prináša módne oblečenie pre najmenších vyrobené z kvalitných a certifikovaných materiálov.

Kaufland otvára v Skalici
6
Galéria
Zdroj: Kaufland

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Kaufland
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM