Tlačové správy

Investícia do kryptomeny? Platoncoin je jedinečný!

Kryptomena je fenomén, s ktorým sa stretávame čím ďalej, tým častejšie. Väčšina ľudí si túto virtuálnu menu okamžite spojí s Bitcoinom, ktorý zaznamenal svetový boom. Kryptomeny ale nie sú len Bitcoiny, ale aj napríklad Ethereum či Ripple a mnohé ďalšie. Ako si však vybrať tú správnu kryptomenu?

Ilustračný obrázok k článku Investícia do kryptomeny? Platoncoin je jedinečný!
Zdroj: Platon Finance

Či sa nám to páči alebo nie, jednoducho digitálne meny budú súčasťou našej budúcnosti a je načase ich prijať s otvorenou náručou. Mnohí, ktorí uvažujú, kam investovať svoje peniaze alebo ako sa zaistiť na nasledujúce roky, zvažujú aj investíciu do kryptomien. Je to určite jedinečná príležitosť. Ako si však vybrať tú správnu kryptomenu?

S riešením prichádza spoločnosť Platon Finance. Ide o medzinárodnú privátnu komunitu, ktorá uvádza na trh vlastnú kryptomenu – Platoncoin. Táto kryptomena síce vychádza zo svetoznámeho Bitcoinu, a hoci sa správa podobne ako Bitcoin, je medzi nimi niekoľko rozdielov.

Okrem vlastnej kryptomeny pripravuje Platon Finance aj vlastnú peňaženku Platon Wallet a ľudí určite zaujme aj tým, že bude mať vlastné platobné karty, ktorými sa bude dať platiť v ktoromkoľvek obchode či reštaurácii. Ak premýšlate nad bezpečnosťou kryptomeny, nemusíte si robiť žiadne vrásky. Spoločnosť Platon Finance spolupracuje s firmou Symantec, ktorá je globálnym lídrom v oblasti bezpečnosti a ochrany.

Zdroj: YouTube.com

Čo však Platon Finance môže ponúknuť bežnému človeku, je Platon Club, klub, ktorého členom sa môže stať naozaj každý. Či už človek, ktorý sa v kryptomenách vyzná, no chce sa ďalej vzdelávať, alebo začiatočník, ktorému virtuálne meny učarovali, ale nevie, ako a odkiaľ začať.

Člen Platon Clubu získa tie najaktuálnejšie informácie zo sveta kryptomien a tiež tipy, rady a odporúčania, do ktorých virtuálnych mien úspešne investovať. Súčasťou Platon Clubu je tiež akadémia, kde sa každý záujemca dozvie a získa vedomosti zo sveta kryptomien a technológií, kedy nakupovať a kedy predávať. A bonus? Každý člen si vybuduje pasívny príjem, získa odmenu za vernosť a aj Platoncoiny. Stačí sa registrovať TU.

Kryptomeny momentálne dobýjajú svet a hoci sú nestabilné a nikto nevie, akú budú mať hodnotu o týždeň, mesiac či rok, z dlhodobého hľadiska sú, priznajme si to, zlatou baňou. A Platoncoin je jednou z nich!

(PR)- Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tento správy.

Zdroj: Platon Finance
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM