Tlačové správy

Blíži sa Festival Káva - Čaj - Čokoláda: Hra vôní a chutí už o pár dní v Bratislave

Viete, ako si osladiť sychravé dni? Už štvrtý rok sa stretávame pri šálke kávy, čaju a čokolády. Nákupno-zábavné centrum Bory Mall v Bratislave sa počas víkendu 18. - 19.11.2017 premení na najväčšiu kaviareň v meste. Čím všetkým potešíme naše zmysly a prečo sa oplatí dôjsť?

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa Festival Káva - Čaj - Čokoláda: Hra vôní a chutí už o pár dní v Bratislave
Zdroj: Bory Mall

Odoláte či podľahnete?

Predstavte si, že pod jednu strechu schováte kávu od výmyslu sveta, rôzne druhy netradičných čajov, čokolády, sladkostí, nápojov a ďalších pochutín. Nechali by ste si to len pre seba, alebo by ste sa podelili s ostatnými? Tvorcovia sladkého festivalu sa rozhodli aj tento rok podeliť sa s každým, kto počas víkendu príde podľahnúť sladkému pokušeniu.

Zdroj: Bory Mall

Aké sú trendy?

Počas soboty a nedele sa priamo pred vami upražia kilá kávovníkových zŕn a spoločne rozvoniame celé nákupno-zábavné centrum. „V rámci tohto podujatia sa predstavia firmy s kávou, čajom a čokoládou alebo pridružený sortiment toho, čo patrí do kaviarní. Skôr sú to menšie značky a zaujímavé na tom je, že ide o produkty, ktoré bežne človek v obchodnej sieti nenájde. Ľudia už nechcú konzumovať hocičo, čo sa im ponúka, ale sa už viac zaoberajú svojím zdravím a kvalitnými pravými pochutinami,“ priblížil nám organizátor podujatia Marián Haršány.

Zdroj: Bory Mall

Káva – Čaj – Čokoláda

Vystavovatelia KÁVY pochádzajú z rôznych kútov sveta a ich ponuka je aj tento rok bohatá. Predstavia sa nám slovenské pražiarne a ochutnáme aj exotiku. „Radšej tri dni bez jedla ako jeden deň bez ČAJU,“ hovorí staré čínske porekadlo. Fanúšikov pravých čajov zase potešia renomovaní dovozcovia a distribútori čajov. A keďže deň bez ČOKOLÁDY je ako deň bez slnka, nájdete ju tam hneď vo viacerých formách – horúcu, tabuľkovú alebo ako pralinky, bonbóny, figúrky či dokonca čoko-kebab. Už teraz neviete, čo skôr ochutnáte?

Zdroj: Bory Mall

Program pre celú rodinu

Vašej pozornosti určite neuniknú ani rôzne cukrárenské výrobky, drinky a sirupy alebo mikulášske a vianočné dobroty v darčekových baleniach. Nielen pre dámy je pripravená kávová kozmetika. Deti i mládež sa super zabavia pri skúšaní povolaní cukrárov a čašníkov. Tešiť sa môžete aj na rôzne prednášky a čajové obrady či tradičnú Latte Art Show, v ktorej si baristi zmerajú sily v kreslení mliečnou penou do espressa. V spolupráci s CK BUBO precestujete celý svet a spoznáte exotické krajiny, v ktorých sa pestujú kávovníky, zberajú kakaové bôby či spracúvajú čajové lístky.

Zdroj: Bory Mall

Čo tak začať s vianočnou prípravou v Bory Mall?

Štýlovo tam nakúpite, pochutíte si na výbornom jedle a aj skvelo strávite voľný čas s celou vašou rodinou. Túžite nakúpiť originálne vianočné darčeky? Čaká na vás pestrá paleta nových značiek, bohatý vianočný sortiment i tradičné vianočné trhy. Svet zábavy Buppi ponúka raj na šantenie pre deti a od 1.12. bude otvorené aj bezplatné verejné klzisko Bory Mall. Magická vianočná atmosféra a parádne eventy vás naladia na prichádzajúce sviatky. Vaše zmysly určite povzbudí aj kávová vôňa, čokoládová chuť a čajové opojenia na Festivale Káva-Čaj-Čokoláda počas víkendu 18. – 19.11.2017. A ne­zabudnite, že na Vianoce je možné všetko a preto si dajte pozor, čo si želáte…môže sa to splniť ;)

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Bory Mall
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM