Tlačové správy

U Slovákov boduje BIO kozmetika: 3 produkty, ktoré nájdete už v tisíckach kúpeľní!

Minulý rok sme vám priniesli rozhovor s mladým párom, ktorý si rozbehol zaujímavý e-shop s prírodnou kozmetikou. Na začiatku zaznamenali veľký záujem, nikto ale nevedel, ako to bude pokračovať ďalej.

Ilustračný obrázok k článku U Slovákov boduje BIO kozmetika: 3 produkty, ktoré nájdete už v tisíckach kúpeľní!
Zdroj: Dnes24.sk

Ich príbeh zaujal našich čitateľov na celom Slovensku. Mladý pár, ktorých náhoda a nápad priviedli k spoločnému podnikaniu. Ak ste sa o nich nedočítali, prečítajte si ich príbeh o tom, ako rozhodli predávať ručne vyrábané a prírodné mydlá.

V súčasnosti dosiahli Peter a Paťka ďalší pozoruhodný míľnik. Tešia sa prvým 100 predajcom, u ktorých si každý môže naživo poprezerať a ovoňať ručne vyrábané prírodné mydlá, telové oleje alebo šumivé tablety do kúpeľa. Zaujímalo nás, ktoré z ich výrobkov obľubujú Slováci ale úplne najviac. Tú sú tri najpredávanejšie produkty z celej ponuky.

Mandľový olej LEVANDUĽA

Medzi najobľúbenejšie patrí mandľový olej s levanduľou. Môžete ho použiť na celé telo, ale aj do kúpeľa. Je vhodný aj pre ľudí s citlivou pokožkou. Základom je olej z mandľových jadier lisovaný za studena, čím sú zachované jeho vitamíny A,E,F, minerálne látky vápnik, magnézium, draslík a nenasýtené mastné kyseliny. Spojením s levanduľou má olej príjemnú bylinkovú vôňu. Veľmi dobre sa rozotiera, čím je vhodný na masáž celého tela. Rýchlo sa vstrebáva.

Olivové mydlá

Jemne mletú škoricu alebo kávu poznáte asi skôr so svojej kuchyne. Tieto ingrediencie však patria medzi najviac obľúbené prísady v olivových mydlách. Olivový olej je známy blahodarnými účinkami najmä pre suchú pleť. Spojením s kávou alebo škoricou vzniklo mydlo vhodné na peeling pokožky. Po jeho použitím bude vaša pokožka prekrvená a pružná, zbavená odumretých buniek a mastnoty.

Šumivé tablety

Ak si radi vychutnávate v týchto krátkych a stále viac chladných dňoch relaxačný kúpeľ, šumivé tablety sú výborným doplnkom do horúcej vane. Tableta postupným rozpúšťaním zafarbí vodu do pastelovej farby tmavého hrozna, levandule alebo zeleného čaju a na záver vás poteší pretrvávajúca vôňa na pokožke dlho po kúpeli.

Celý sortiment nájdete v e-shope www.topmydla.sk. Nákupom v tomto obchode môžete urobiť radosť nielen sebe, ale taktiež podporiť konkrétnu výzvu darcovkého portálu ĽudiaĽuďom.sk.

Mimochodom, neprehliadnite špeciálnu Vianočnú edíciu ;-)

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

TOPmydlá
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM