Tomáš Stupavský Tlačové správy

So SWANom 2 roky zadarmo

Spoločnosť SWAN pripravila pre svojich zákazníkov vianočné prekvapenie. Do Vianoc vyžrebuje 30-tich šťastných výhercov, ktorí môžu získať benefity v hodnote stoviek EUR.

Ilustračný obrázok k článku So SWANom 2 roky zadarmo
Zdroj: Dnes24.sk

Od 24.11. až do Štedrého dňa prebieha vianočná súťaž SWAN MULTIMEDIA, v ktorej môžu zákazníci vyhrať akúkoľvek službu na 2 roky zadarmo.

Podmienky súťaže sú veľmi jednoduché. Stačí ak si noví alebo existujúci zákazníci s končiacou viazanosťou aktivujú niektorú zo služieb SWAN MULTIMEDIA* a súhlasia so zaradením do žrebovacej súťaže.

Súťaž trvá od 24. novembra do 23. decembra. Počas tohto obdobia bude celkovo vyžrebovaných 30 výhercov, ktorí získajú vybranú službu SWANu na spomínané 2 roky zadarmo.

Každý kto má záujem zapojiť sa do tejto akcie, stačí, ak si objedná službu SWAN MULTIMEDIA s 24 mesačnou viazanosťou. Výhercovia sa budú náhodne žrebovať zo všetkých objednávok platne uskutočnených od začiatku akcie až do 23.12 2015.

Súťaž sa nevzťahuje na inštalačné poplatky, doplnkové balíky, doplnkové služby a zariadenia. Pri telefónnych službách sa akcia vzťahuje len na mesačný poplatok.

Viac informácii nájdete na www.swan.sk/sutaz

**Vianočná súťaž sa nevzťahuje na službu 4G internet v1.0, DSL*

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj foto: SWAN

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM