Aktualizované Nina Táborská Správy

Na D2 prišlo k vážnej dopravnej nehode, časť diaľnice museli uzatvoriť. O život prišiel len 22-ročný mladík

Na diaľnici D2 v smere z Bratislavy do Malaciek na 33,300 km sa stala dnes v čase krátko pred 07.30hod tragická dopravná nehoda osobného motorového vozidla zn . Toyota Corolla, pri ktorej prišiel o život 22-ročný spolujazdec a štyria ľudia sa zranili ľahko.

Ilustračný obrázok k článku Na D2 prišlo k vážnej dopravnej nehode, časť diaľnice museli uzatvoriť. O život prišiel len 22-ročný mladík
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako Bratislava24.sk informovala policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, ide o občanov Macedónska. „Podľa dosiaľ vykonaného šetrenia na mieste nehody, vodič vozidla zišiel z dosiaľ nezistených príčin z vozovky do priekopy, kde sa s vozidlom prevrátil na ľavú stranu,“ uviedla hovorkyňa.

Aj napriek vynaloženému úsiliu záchranárov na mieste zahynul len 22-ročný muž pochádzajúci z Macedónska. Ďalších štyroch členov osádky (19-ročného vodiča a spolujazdcov vo veku 22, 27, 35 rokov) previezli do zdravotníckych zariadení.

Materiálna škoda sa odhaduje na 4-tisíc eur. Vykonanou dychovou skúškou bolo podľa Kurucovej požitie alkoholických nápojov u vodiča vylúčené. Ďalšie okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania, vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Malackách začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

V uvedenom úseku je diaľnica naďalej prejazdná len v ľavom jazdnom pruhu. „Vodičov žiadame, aby sa riadili pokynmi policajtov,“ dodala hovorkyňa.

Foto: Ilustračné.

Tragická nehoda
4
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM