Tlačové správy

Keramické škridly TONDACH® môžete mať teraz až so 45% zľavou

Dobrá správa pre stavebníkov - renomovaný výrobca pálenej strešnej krytiny TONDACH poskytuje do konca septembra 2015 na svoje výrobky zľavy, ktoré dosahujú až 45 % z predajnej ceny.

Ilustračný obrázok k článku Keramické škridly TONDACH®   môžete mať teraz až so 45% zľavou
Zdroj: Dnes24.sk

Ak plánujete ešte v tomto roku rekonštruovať starú strechu, či dať si zhotoviť novú, máte najvyšší čas kúpiť si pravú pálenú škridlu za akciovú cenu. Získate tak kvalitatívne vysoko hodnotné výrobky za ceny, za aké predávajú výrobcovia bežných krytín svoje menej trvácne produkty. V akcii sú škridly SAMBA 11 (-45 %), BOLERO (-45 %), FIGARO 11 (-40 %), BRAVURA (-30 %), TWIST (-30 %). Informuje o tom konateľ spoločnosti TONDACH SLOVENSKO, s.r.o., Vladimír Šablica.

,,Máme teraz najlepšie ceny pálených, posuvných škridiel na slovenskom trhu. Nech si už zákazník zvolí ktorýkoľvek náš výrobok, dostáva istotu najvyššej kvality a dlhej trvácnosti. Ponúkame jedinečné výhody pálenej škridly TONDACH®, ktoré zákazníkom betón a plech neponúknu. Krytiny z iných materiálov môžu iba ťažko konkurovať jedinečným vlastnostiam keramiky, akými sú extrémna odolnosť voči vplyvom počasia, vysoká pevnosť, nízka hmotnosť, farebná stálosť a ďalšie. Hlina, ako tisíce rokov starý prírodný materiál, sa vyznačuje extrémnou pevnosťou a dlhou životnosťou. Výrobky TONDACH® sa vypaľujú pri teplotách nad 1000 °C so špeciálne upraveným povrchom, čo znamená, že každá škridla preukazuje maximálnu odolnosť proti poveternostným vplyvom. Práve preto môžeme poskytovať na naše výrobky až 33 ročnú záruku a overená životnosť dosahuje až 100 rokov,“ zdôrazňuje V. Šablica.

Dodáva, že tento rok sa konečne rozbehla stavebná výroba na Slovensku a výrobcovia zaznamenávajú zvýšený záujem o svoje výrobky. Na druhej strane to pre zákazníkov znamená dlhšie čakacie doby na remeselníkov. Preto TONDACH odporúča zákazníkom, aby si včas kúpili presne tie výrobky, ktoré potrebujú a za priaznivé, sezónne zľavnené ceny.

„Na výber máte až 5 akciových škridiel, takže si môžete zvoliť tú najvhodnejšiu pre váš dom. Napríklad BRAVURA (-30 %) sa rozmerovo zhoduje s tradičnými škridlami, má jednoduchú montáž a možnosť výmeny i bez zmeny latovania predstavuje výrazné zníženie nákladov. Je ideálnou náhradou za pôvodnú pálenú, plechovú, betónovú alebo eternitovú krytinu. Pritom jej cena začína od 7,71 eura za m2 (vrátane DPH). SAMBA 11 (-45 %) vytvára výnimočné strechy vďaka exkluzívnym povrchovým úpravám. Tým, že má hlboké hlavové a bočné drážky, je vhodná na strechy so sklonom od 12° . Ideálna je na bungalov, kde jemná vlna zvýrazní strechu, cena za m2 je od 8,43 eura. TWIST (-30 %) má nižšiu hmotnosť oproti betónovým krytinám o cca 1/4. Je to najžiadanejšia pálená škridla na Slovensku. Tvar a formát škridly umožňuje jednoduchú a rýchlu pokládku. Veľký formát šetrí čas a peniaze a cena za m2 je od 9,39 eura. Tohtoročnú novinku FIGARO 11 (-40 %) dostanete na Slovensku stále za najlepšiu cenu v Európe. Má čisté línie a jednoduchý dizajn, ktoré sú zárukou perfektného vzhľadu strechy na všetkých druhoch domov. Je to moderná plochá škridla s minimalistickým štýlom a je použiteľná na rekonštrukcie starších striech, aj bez zmeny latovania. Cena za m2 je už od 10,04 eura. BOLERO (-45 %) je kvalitná pálená škridla za cenu betónovej. Veľký formát výrazne znižuje náklady na materiál a pokládku krytiny. Vďaka nízkej hmotnosti je možné ju použiť aj na staršie domy. Krytiny z iných materiálov môžu iba ťažko konkurovať jedinečným vlastnostiam keramiky. Cena za m2 je od 6,80 eura,“ vysvetľuje V. Šablica.

Ďalej radí zákazníkom, aby pouvažovali nad tým, že pri rekonštrukcii starej strechy by už nemali používať staré pôvodné materiály, ktoré čas prekonal. „Zdravotne škodlivé azbestové eternity, hrdzavejúce plechy, či topiace sa bitúmeny nahraďte hodnotnou pálenou keramickou škridlou. Práve rekonštrukcia je ten najvhodnejší okamih, kedy si zaobstarať kvalitnú a trvácnu pálenú keramickú strešnú krytinu – teraz navyše aj vo výnimočne výhodnej cene. Výrobky TONDACH® ponúkame v širokej škále. Sú to prírodne materiály, ktoré dávajú priestor na zdravý život a zdravé bývanie. Naša škridla nevybledne, ale zachová si svoj farebný odtieň. Je odolná voči kyslým a zásaditým látkam, má ideálnu hmotnosť a vysokú pevnosť keramického materiálu,“ vraví V. Šablica.

Zákazníci spoločnosti TONDACH majú možnosť bezplatne využiť poradenskú službu tejto firmy. Stačí zavolať na bezplatné telefónne číslo 0800 500 330 a dohodnúť si doma návštevu špecialistu. Poradí vám s výberom vhodnej krytiny na dom spolu s originálnym príslušenstvom, ako je napríklad poistná hydroizolačná fólia, protisnehový systém, odvetranie, či presvetlenie strechy. Zároveň zameria strechu, vypočíta spotrebu materiálu a navrhne najlepšie riešenie rekonštrukcie.

Dvojité hlavové a bočné drážky škridiel zabezpečujú dokonalú ochranu aj pred extrémnymi výkyvmi počasia. Všetky krytiny od spoločnosti TONDACH sú odolné voči agresívnym vplyvom počasia – vetru, dažďu, mrazu, slnečnému žiareniu, návalom snehu, či zásaditým a kyslým látkam v ovzduší. Zároveň spĺňajú najprísnejšie európske normy, vyznačujú sa pevnosťou keramickej väzby a tlmia hluk. Kvalitné prírodné suroviny garantujú harmóniu s prostredím, dlhú životnosť a bezkonkurenčnú stálu farebnosť škridiel TONDACH®.

TONDACH SLOVENSKO, s.r.o., Stupava je hlavným výrobcom a najväčším slovenským predajcom striech z pálenej keramickej škridly. Je aj tvorcom strešných riešení pre novostavby a rekonštrukcie s kompletným keramickým príslušenstvom a doplnkami. V SR poskytuje bezplatne odborné poradenstvo, zameranie striech a výpočty spotreby materiálu. Firma je súčasťou rakúskeho koncernu TONDACH Gleinstätten AG, vedúceho výrobcu keramických škridiel v strednej a južnej Európe.

Viac informácií na www.tondach.sk a www.najlepsiastrecha.sk

Keramické škridly TONDACH®   môžete mať teraz až so 45% zľavou
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM