Tlačové správy

Zabavte svoje deti na celý deň: Miro Jaroš, Ľadové kráľovstvo i šport na tomto mieste v Bratislave!

Vonku je nevľúdne mrazivo a vaše deti sa začínajú nudiť. Aký program pre ne pripraviť? To je otázka, ktorou sa v mnohých rodinách začína bežný víkend. My však máme pre vás dobrú správu!

Ilustračný obrázok k článku Zabavte svoje deti na celý deň: Miro Jaroš, Ľadové kráľovstvo i šport na tomto mieste v Bratislave!
Zdroj: PR

Tento krát sme to vymysleli za vás. Stačí prijať pozvanie do Bory Mall 11. februára a verte, že vaše deti na nudu rýchlo zabudnú. Bohatý program spojený so zábavou, športom či dokonca vzdelávaním ponúkne možnosti ako zmysluplne stráviť voľný čas. TELEKOM Detský festival vás bude baviť celý deň. Program bude počas dňa rozdelený do jednotlivých zážitkových zón. Milujú vaše deti kúzla a triky? Tak potom určite navštívte zónu zábavy. Šašo Ľuboš a kúzelník Šestáktu predvedú svoje najlepšie čísla. Ak budete mať chuť si s nami spoločne zaspievať, nevynechajte vystúpenie Mira Jaroša. Populárne pesničky deťom nielen zaspieva, ale niektoré aj naučí. Chytľavé melódie budú znieť aj v podaní známych postáv z muzikálu Ľadové kráľovstvo, zaspievajte si ich spoločne s nimi. Ak nebudete mať práve chuť na spev, tak sa môžete jednoducho preniesť do sveta rozprávok s kohútikom z ŤUKI TV či Zajom Turbom.

Okrem zábavy si budú môcť deti počas TELEKOM Detského festivalu aj zašportovať. Pripravené sú rôzne aktivity a cvičiace dráhy pod dohľadom Be Cool Sport Kids Academy. Popritom sa môžete dozvedieť aj veľa návodov ako skrotiť nahromadenú energiu vašich detí a byť pritom úspešní.

Zdroj: YouTube.com

Po športovom výkone si treba oddýchnuť. Na TELEKOM Detskom festivale budú môcť deti relaxovať pri počúvaní rozprávok, v tvorivých dielničkách či pri kreslení. Kým malí návštevníci budú leňošiť v pohodlných vakoch, vy si môžete nájsť svoj vlastný program. Navštíviť môžete napríklad Zónu zdravia alebo vzdelávania. Odborníci vám radi odpovedia na vaše otázky. Rozprávať sa môžete na tému zdravej výživy, ako zvládnuť s deťmi vysoké nároky v škole, či ktoré počítačové hry sú pre nich nebezpečné. Ale dosť bolo vážnych tém. Aj vy si potrebujete oddýchnuť. Xboxy budú preto pripravené nielen pre deti, ale i pre dospelých. Mamičky s aktívnymi deťmi zase určite oslovia tanečné hry od výmyslu sveta.

No a na záver ešte jedno prekvapenie – pre deti i rodičov. Počas podujatia zavítajú do Bory Mall aj naše športové hviezdy, hokejisti z HC Slovan, ktorí vám dajú svoj autogram.

TELEKOM Detský festival sa blíži. Nezabudnite si preto do kalendára poznačiť jeho termín. 11. február sa stane pre vaše deti i vás dňom plným zážitkov, na ktorý len tak ľahko nezabudnete.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM