Alexandra Húsková Rôzne Rôzne

Zábava pre celú rodinu: v Bratislavskom kraji škriatkovia ukryli poklady, hľadajte ich podľa súradníc

Tento týždeň sa rozbieha tretí ročník úspešného projektu „Objavuj poklady bratislavského regiónu“. Všetci, ktorí sú hladní po zážitkoch z odhaľovania krás okolia Bratislavy, sa môžu tešiť na 300 pokladov ukrytých na 108 príťažlivých miestach.

Ilustračný obrázok k článku Zábava pre celú rodinu: v Bratislavskom kraji škriatkovia ukryli poklady, hľadajte ich podľa súradníc
Zdroj: Dnes24.sk

Úspešných nálezcov nečaká len dobrý pocit z hľadania, ale aj 94 okamžitých a 206 zlosovateľných cien. O výhercoch 3 automobilov Volkswagen na mesiac a ďalších hodnotných ocenení sa rozhodne losovaním na Vajnorskej šarkaniáde 10. októbra 2015.

„Dnes sa to už zdá takou samozrejmosťou, že sa celé rodiny do toho zapájajú. A aj z tých reakcií, ktoré od prvého ročníka máme, vidíme, že ľudí to vždy vytiahne k nejakej pamiatke, k nejakému novému miestu, s ktorým sa môžu zoznámiť. A neskutočným spôsobom to v praxi ukazuje, čo je dobré vidieť v bratislavskej župe,“ vyjadril sa predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo.

Poklady sú zakopané na atraktívnych pamiatkach

Bratislava, Podunajsko, Malokarpatsko a Záhorie sú plné atraktívnych pamiatok, kultúrnych či historických objektov. Práve tu a v týchto chvíľach škriatkovia z organizácie Turizmus regiónu Bratislava poctivo zakopávajú posledné z troch stoviek pokladov.

Každý piatok k nim na webstránke www.objavujpoklady.sk odhalia 75 súradníc, a je len na hľadačoch, ktoré z krásnych miest objavia cez víkend. Hra je ako stvorená pre rodiny s deťmi, športovcov a aktívnych ľudí, ktorí toto spojenie turistiky a zábavy určite ocenia.

Aké ceny sa ukrývajú v pokladoch?

Okrem množstva turistických zážitkov súťaž láka i pozoruhodnými cenami. Nedočkaví milovníci adrenalínu sa už teraz môžu tešiť na okamžité výhry, napríklad jednorazový vstup na lezeckú stenu K2, jazdu na motokárach, pre rodiny s deťmi škriatkovia pripravili rodinnú vstupenku do ZOO, labužníkom ulahodí degustácia vín vo Vieche malých vinárov.

Najväčšiu radosť však budú mať výhercovia z nevídaných hlavných zlosovateľných cien: na pochôdzky po kraji sú ako stvorené 3 automobily Volkswagen Golf na mesiac, pre odvážlivcov je pripravený let balónom, pre pôžitkárov víkendový pobyt v Hoteli Divoká Voda a jedinečná degustácia v tme v Malokarpatskom mú­zeu.

„Ľudia môžu získať lety balónom, víkendové pobyty, degustácia v tme a iné. Je tam množstvo vybraných atraktivít v rámci kraja, čiže nie je to len o tom, že sa ľudia sa idú pozrieť do toho územia, ale môžu vyhrať niečo, čo im sprostredkuje nejaký zážitok z kraja. Všetky podrobnosti a pravidlá budú zverejňované na stránke www.objavujpoklady.sk. Raz za týždeň budú zverejnené súradnice, podľa ktorých bude možné poklady hľadať,“ pozýva k odhaľovaniu pokladov Lukáš Dobrocký, výkonný riaditeľ KOCR Bratislava Region Tourism.

Zdroj foto:BSK

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM