Tlačové správy

Vianočné darčeky zaobstaráte ľahšie s Prvou stavebnou sporiteľňou

Naháňanie sa za vianočnými darčekmi je súčasťou týchto dní. Niekedy však nie je problém iba čas, ale aj peniaze. Vianočné darčeky do domácnosti sa dajú zaobstarať jednoduchšie s úverom na zariadenie domácnosti od PSS, a. s.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné darčeky zaobstaráte ľahšie s Prvou stavebnou sporiteľňou
Zdroj: Dnes24.sk

Slovenské Vianoce musia byť vždy tip-top. Aj keď počas roka šetríme, kde sa dá, vianočné sviatky chceme mať všetci krásne a štedré. Podľa prieskumu agentúry TNS Slovakia plánujeme tento rok na vianočné nákupy minúť v priemere až 477 eur. Tieto „tradície“ privádzajú mnohých do situácie, kedy siahnu po spotrebiteľskom úvere, aby pokryli výdavky spojené s oslavou najštedrejších sviatkov v roku.

Vedie biela technika

Pokiaľ viete, že sa úveru nevyhnete, voľte radšej pod stromček niečo praktické do domácnosti. Pre tento prípad je úver na zariadenie domácnosti od PSS, a. s., správnym riešením. Úver vo výške od 1 500 do 7 000 eur s dobou splatnosti až 7 rokov, získa klient v PSS, a. s., aj bez predkladania faktúr a bločkov. Úroková sadzba už od 7,8 % ročne je garantovaná počas celej doby splácania.

„Počas roka Slováci najčastejšie čerpajú úver na zariadenie domácnosti od PSS, a. s., na nákup bielej techniky,“ uvádza Radovan Slobodník, vedúci odboru komunikácie PSS, a. s., a dodáva: „Na tento účel bolo použitých až 63 % z celkového objemu spotrebiteľských úverov, ktoré sme poskytli do konca novembra 2015. Celkovo si klienti zobrali od PSS, a. s., 1009 úverov na vybavenie domácnosti v celkovom objeme 5,75 mil. eur.“

Prostriedky z úveru na zariadenie domácnosti je však možné použiť aj na nákup čiernej techniky, svietidiel alebo rôzneho hobby náradia do dielne či do záhrady, ktoré sú skvelými tipmi na vianočné darčeky . Pod stromčekom zaiste potešia aj rôzne doplnky, či iné zariadenie do domácnosti.

Prím hrajú Košičania

O úvery na zariadenie domácnosti od PSS, a. s., mali tento rok najväčší záujem obyvatelia Košíc a okolia, ktorí si z celkového objemového koláča úverov na zariadenie domácnosti odkrojili až takmer 20 %. Za nimi nasledoval Nitriansky kraj (14,8 %) a Trnavský kraj (13,7 %). Rozdelenie regiónov pritom vychádza z obchodného modelu PSS, a. s. Priemerná výška poskytnutých úverov bola vyše 5 600 eur.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM