Tlačové správy

SWAN prichádza s LTE internetom pre domácnosti aj na Záhorie

Už aj obyvatelia Malaciek môžu využívať novú službu SWANu, ktorá prináša vysokorýchlostný internet aj tým, ktorí doteraz využívali služby cez DSL, Wifi alebo WiMax providerov. LTE internet pre domácnosti nie je len kvalitný produkt, ale aj mimoriadne cenovo výhodné riešenie.

Ilustračný obrázok k článku SWAN prichádza s LTE internetom pre domácnosti aj na Záhorie
Zdroj: Dnes24.sk

LTE internet pre domácnosti ocenia najmä tí, ktorí môžu o optických kábloch len snívať, alebo ktorí si kvôli ním nechcú nechať rozkopať záhradu.

Prekáža vám, že máte doma pomalý internet a dúfate, že raz vás už nič nebude pri surfovaní brzdiť? Telekomunikačný operátor SWAN ponúka svojim zákazníkom novú službu, ktorá rieši problém nielen obyvateľom rodinných domov, pre ktorých je optický internet nedostupný, ale aj ľuďom žijúcich v panelových domoch. Produkt s názvom LTE doma umožňuje prenášať signál vzduchom vďaka modernej 4G/LTE technológii. Zákazníci sa preto nemusia obávať rozkopávky alebo komplikovanej kabeláže.

„Jedným z našich tohtoročných cieľov bolo spustiť službu LTE internetu pre domácnosti aj v Malackách, pretože práve v tejto časti Slovenska evidujeme vysoký záujem o naše služby. Napokon v Malackách máme veľkú rodinu našich zákazníkov, ktorí využívajú či už dátové služby SWANu alebo rôzne balíky zábavy vďaka SWAN MULTIMEDIA,“ prezradil výkonný riaditeľ SWAN, a. s., Martin Mosný.

Výhodná cena

Ceny s viazanosťou 12 a 24 mesiacov

Služba Max. dosiahnuteľná rýchlosť (v Mbit/s) Mesačná cena služby s DPH
LTE doma S 6 / 1 9,90 €
LTE doma L 70 / 5 19,90 €

SWAN zákazníkom ponúka dva produkty. Služba LTE doma S je určená menej náročným domácnostiam, ktorým postačí rýchlosť 6 Mbit/s / 1 Mbit/s, no atraktívna je najmä nízkou cenou iba 9,90 eur mesačne. Náročnejším klientom je určený produkt LTE doma L s rýchlosťou maximálne 70 Mbit/s / 5 Mbit/s, ktorý SWAN ponúka za 19,90 eur. Tieto ceny platia pri ročnej a dvojročnej viazanosti, pričom pri službe LTE doma L má zákazník WiFi router v cene služby.

Jednoduchá inštalácia

Zákazníci SWANu dostanú k službe vonkajší terminál ZTE WF820, ktorý s Wifi routerom prepojí technik ethernet káblom. Vonkajší terminál nie je väčší ako hárok A4. Žiadna rozkopaná záhrada a zložitá kabeláž v dome. Navyše prenosové rýchlosti, ktoré produkt LTE doma ponúka, vám umožnia bezproblémové surfovanie, pozeranie filmov cez internet či ďalšie zábavné i pracovné aktivity.

V každom okresnom meste operátor postupne buduje niekoľko 3,7 GHz základňových staníc, ktoré zabezpečujú prakticky stopercentné pokrytie mesta pri použití vonkajších terminálov. Aktuálne je vysokorýchlostný LTE internet pre domácnosti dostupný už vo viac ako dvoch desiatkach miest a pre viac ako 110 obcí z celého Slovenska.

Dostupnosť služby na konkrétnej adrese si môžu zákazníci overiť zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na tel. č.: 0650 123 456 alebo vo všetkých SWAN Centrách. To v Malackách nájdete na ul. 1. mája 87/57 a otvorené je počas pracovných dní od 9:30 do 17:30 hod. Produkt si môžu zákazníci samozrejme objednať aj prostredníctvom webovej stránky www.swan.sk.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Zdroj foto: SWAN

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM