Tlačové správy Kultúra

Rodinný veľtrh v Bratislave: Všetko pre rodičov na jednom mieste!

Počas jedného víkendu sa Bory premenia na pestrý veľtrh, ktorý bude komplet venovaný rodine. Pripravený bude mix zábavy, informácií, atrakcií či inšpirácií. Viac info v článku!

Ilustračný obrázok k článku Rodinný veľtrh v Bratislave: Všetko pre rodičov na jednom mieste!
4
Galéria
Zdroj: Bory Mall

Každý návštevník si tu bude môcť nájsť niečo zaujímavé pre seba – či už budúce mamičky, deti v školskom i predškolskom veku, ale aj skúsení rodičia. Všetko počas víkendu 13. a 14.5.2017 v Bory Mall v Bratislave.

V sekcii pre bábätká nájdu budúce mamičky všetko pre svoje malé ratolesti – od kočíkov až po krásne mini vecičky na oblečenie. S odborníkmi sa budú môcť poradiť na tému starostlivosti o dieťa či o príprave na pôrod. Počas veľtrhu budú môcť rodičia deťom vybrať tábor, jazykový kurz alebo zábavný krúžok. Zaujímavé budú aj ukážky ručne šitého bio oblečenia od firmy Franklin´s alebo množstvo inšpirácií ako zatraktívniť detskú izbu.

Svet rozpávok i vláčikový rekord

Deti určite poteší veľká výstava balónov od Partyland či hračky od najznámejších výrobcov, ktoré prináša Alltoys. Na deti tu čaká zóna hrania Playmobil. Okrem iného sa pokúsime vytvoriť aj dva super rekordy. Postaviť čo najdlhšiu súpravu mašiniek Thomas&Friends a prejsť s čo najviac „loopov“ , teda slučiek za sebou na dráhe Hot Wheels. Zažívať budeme aj príbehy zvieracích rodín so Sylvanian Family.

V čarovnej čitárni Panta Rhei sa budú môcť deti preniesť do sveta rozprávok. Zo zaujímavých knižiek budú čítať samotní autori, okrem iných aj Zuzka Haasová. Pripravené je aj množstvo workshopov, zábavných hier či vystúpení. Spoločnosť Vnímavé deti pripravila naozaj netradičné atrakcie – „slizové“ dobrodružstvo a „kinetické“ pieskovisko. Malí návštevníci sa budú môcť vyblázniť aj so Sport Kids Academy.

Futbalista Robo Vittek predstaví svoj Vittek Camp

Ak sú deti fanúšikmi futbalu, určite ich poteší Vittek Camp. Na autogramiáde v sobotu 13.5. o 15-tej môžu stretnúť svojich obľúbených hráčov, získať autogram alebo podpísanú loptu od Roba Vitteka, Juraja Halenára, Róberta Ježa či Jožka Kotulu. Jeden šťastlivec získa miesto v letnom futbalovom campe zadarmo. Okrem tohto bohatého sprievodného programu tu čaká ešte jedno parádne prekvapenie.

Medzi deti prídu v sobotu 13.5. o 16-tej osobne postavičky z unikátnej šou Máša a medveď na ľade, vytvorenej na motívy známej ruskej rozprávky. Obľúbení detskí hrdinovia, roztopašná Máša a jej kamarát medveď predvedú štyridsať minútový divadelný príbeh. Zaujímavé predstavenie doplnia chytľavé pesničky a neuveriteľné akrobatické výkony veveričiek.

A ako svoje materské radosti a starosti zvládajú známe mamičky? To za dozviete v nedeľnej talkshow Barbory Rakovskej. Na tému „Čo jedia zdravé deti?“ budú hovoriť Andrea Šprochová, Lucia Hablovičová či Lucia Hurajová.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Bory Mall
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM