Alexandra Húsková Správy

Pripravte sa na obmedzenia na železnici: Medzi Zohorom a Malackami budú mať vlaky meškanie

Ak aj vy cestujete vlakom, zbystrite pozornosť. V najbližších dňoch sa dočkáme zmien na železničnej trase Zohor-Malacky. Pozrite sa, aké je plánované meškanie vlakov a na zmeny v nastupovaní na staniciach.

Ilustračný obrázok k článku Pripravte sa na obmedzenia na železnici: Medzi Zohorom a Malackami budú mať vlaky meškanie
Zdroj: Dnes24.sk

Z dôvodu výlukovej činnosti správcu železničnej dopravnej cesty (ŽSR) na železničnej trati medzi železničnou stanicou Zohor – Malacky v dňoch od 23. júna 2015 do odvolania prichádza k obmedzeniam v jazde vlakov ZSSK.

Z tohto dôvodu budú prijaté nasledovné opatrenia v železničnej osobnej doprave:

Predpokladané meškanie vlakov osobnej dopravy nad 10 minút:

ŽST Zohor

  • EC 378 (Bratislava hl.st. odchod 6:10 h.) + 13 min, zastaví z dopravných dôvodov (prosíme nevystupovať z vlaku) v ŽST Zohor.
  • Os 3004 (Bratislava hl.st. odchod 7:16 h.) +14 min,
  • Os 3018 (Bratislava hl.st. odchod 14:16 h.) + 12 min.

ŽST Malacky

  • Os 2051(Bratislava hl.st. príchod 15:06 h.) + 10 min

Vlak REX 862 (Bratislava hl.st. odchod o 14:32 h.) mimoriadne zastaví v ŽST Zohor z dôvodu prestupu cestujúcich z vlaku Os 3018 (Bratislava hlavná stanica odchod o 14:16 h).

Cestujúci z vlaku Os 3018, ktorí cestujú v úseku Veľké Leváre – Kúty prosíme, aby do vlaku REX 862 prestúpili v ŽST Zohor.

Na Železničnej zastávke Plavecký Štvrtok z dôvodu výluky sa vystupuje a nastupuje z a do osobných vlakov zo smeru Kúty – Bratislava na opačnej strane.

„Výlukové práce na trati medzi Zohor – Malacky postupne predpokladajú ďalšie obmedzenia“, uvádzajú Železnice SR na svojej stránke. Budeme vás o nich informovať.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM