Tlačové správy

Naštartujte správne váš pracovný deň. A teraz navyše výhodne!

Hľadáte spôsob, ako každý deň ráno naštartovať svoj pracovný deň? Ako zvládnuť všetky tie faktúry, výplaty, DPHáčky, kontrolné výkazy a legislatívne zmeny, ktoré sa na vás denne valia? Vyskúšajte šálku kvalitnej kávy... a dobrý ekonomický softvér. Teraz môžete mať oboje.

Ilustračný obrázok k článku Naštartujte správne váš pracovný deň. A teraz navyše výhodne!
Zdroj: TASR

Káva pozitívne ovplyvňuje pozornosť a logické myslenie. Je účinky sú prospešné na zdravie človeka. Aj ekonomický softvér KROS má pozitívne účinky na vaše zdravie. Vďaka načas zapracovanej legislatíve a moderným funkciám zvládnete viesť vaše účtovníctvo bez problémov a mzdy pre vašich zamestnancov vyrátate behom chvíľky. Programy KROS vám dokážu ušetriť desiatky minút denne. Legislatívne zmeny nemusíte sledovať ani ručne nastavovať – jednoducho sa spoľahnite na to, že budú načas zapracované v programe.

Jesenné zľavy so šálkou kávy

Získať softvér pre pohodlné vedenie účtovníctva a správny výpočet miezd je teraz veľmi výhodné. Obľúbené programy ALFA plus – jednoduché účtovníctvo, OLYMP – mzdy a personalistika a OMEGA – podvojné účtovníctvo získate s Jesennou zľavou 20%. Ku každému programu navyše získate darček – skvelý kávovar Dolce Gusto alebo De´Longi zadarmo.

Chcete programy KROS lepšie spoznať? Prídu za vami

Pripravili sme pre vás KROS tour – bezplatné predvedenia ekonomických a stavebných programov v 28 slovenských mestách. Ukážeme vám funkcie a výhody programov, ako vám zjednodušia každodennú prácu a čo všetko urobia za vás. Dozviete sa, ako jednoducho prepojiť váš e-shop s účtovným programom, ako fakturovať online alebo uvidíte nový nástroj na vizualizáciu firemných štatistík.

Programy KROS sú s vami už 20 rokov

Od roku 1995 pomáhajú desiatkam tisíc slovenských firiem v každodennom spracovaní účtovníctva a miezd. Či ide o drobných živnostníkov, ktorí potrebujú jednoduché účtovníctvo a fakturáciu alebo väčšie firmy, ktoré potrebujú kompletné riešenie účtovníctva a miezd, riešenie od KROSu je tu dostupné pre každého. Rokmi a používateľmi overené riešenie – to sú programy KROS.

Doprajte si pôžitok z dobrej kávy a kvalitného softvéru.

Akcia platí aj stavebný a znalecký softvér do 14. 10. 2015 na www.kros.sk/akcia.

KROS a. s. je popredný slovenský dodávateľ softvérových riešení pre firmy a živnostníkov. Už 20 rokov vyvíja ekonomické programy pre účtovníctvo a mzdy (programy ALFA plus, OMEGA, OLYMP, iKROS, NEO BI), stavebný softvér (program CENKROS plus, SMART plus) a znalecký softvér (programy HYPO a MEMO). Programy KROS si zakúpilo viac ako 82 000 používateľov a sú dlhodobo najpredávanejšie na Slovensku v kategórii ekonomického a stavebného softvéru.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM