Tlačové správy

Korben Dallas to môžu roztočiť aj vo vašej krčme

Majitelia klubov, barov, pubov, reštaurácií či krčiem pozor - úplne každý z vás má šancu vyhrať super koncert skupiny Korben Dallas, ktorá to rozbalí práve vo vašej prevádzke.

Ilustračný obrázok k článku Korben Dallas to môžu roztočiť aj vo vašej krčme
Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž, aká na Slovensku ešte nebola – rozprúdiť život vo svojej krčme, vychutnať si koncert skupiny Korben Dallas a pohostiť všetkých svojich zákazníkov na cudzí účet nebolo nikdy jednoduchšie. Stačí v ktorejkoľvek predajni METRO nakúpiť tri litre ľubovoľnej kombinácie vybraných alkoholov spoločnosti IMPERATOR: Fernet Stock, vodku Amundsen, Golden alebo Kosher Imperator. Číslo faktúry potom slúži ako vstupenka, vďaka ktorej sa dá na stránke www.rockyourkrcma.sk odpovedať na súťažnú otázku a ste v hre! Otázka nie je ani vedomostná, ani záludná, ide o jednoduchý tip: Koľko litrov produktu Fernet Stock bez ohľadu na príchuť a veľkosť balenia sa predalo vo veľkoobchodných strediskách spoločnosti METRO v roku 2014 do barov, pohostinstiev a klubov?

Tip, ktorý bude najbližšie skutočnosti, vyhráva koncert skupiny Korben Dallas úplne zadarmo a navyše aj welcome drinky Fernet Stock pre všetkých zúčastnených. Naprázdno nepríde ani výherca druhej ceny, ktorý získa „zdupľovanie“ nákupu súťažného alkoholu, ktorý mal uvedený na prihlásenej faktúre. Treťou cenou je gastro balík obsahujúci poháre, tričká, účtenky a ďalšie marketing podporujúce výrobky vodky Amundsen a Fernet Stock.

Potešte jedinečným koncertom zadarmo všetkých vašich štamgastov a zarockujte si s Korben Dallas vo vašej krčme.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM