Tlačové správy

Koleso šťastia na pošte: Zákazníci 4ky neodídu z vybraných pobočiek naprázdno

Každý nový zákazník počas Týždňov 4ky vyhráva, a to hneď dvakrát. Tak, ako všetci zákazníci štvrtého mobilného operátora, získava výhodné ceny volaní, SMS či dát a navyše na vybraných pobočkách Slovenskej pošty môže po kúpe novej SIM karty roztočiť aj kolesom šťastia a odísť s jednou z výhier.

Ilustračný obrázok k článku Koleso šťastia na pošte: Zákazníci 4ky neodídu z vybraných pobočiek naprázdno
Zdroj: Dnes24.sk

Štvrtý mobilný operátor spúšťa v spolupráci so Slovenskou poštou od pondelka 9. mája 2016 netradičnú súťaž pre zákazníkov s názvom Týždne 4ky, ktorá bude prebiehať postupne vo viacerých mestách v pobočkách Slovenskej pošty po celom Slovensku.

„Pravidlá našej súťaže sú veľmi jednoduché, stačí si zakúpiť SIM kartu s predplatenou službou Moja 4ka počas Týždňov 4ky, a potom už len roztočiť koleso. U nás každý vyhráva, nielen výhodné volania po tretej minúte v sieti 4ka zadarmo, ale k tomu aj ďalší darček. O aký hodnotný darček pôjde, bude mať každý zákazník vo svojich rukách. Nikto však neodíde s prázdnymi rukami, keďže najnižšia výhra je štvoreurový bonusový kredit,“ prezradil riaditeľ divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

Zákazníci budú hrať o zaujímavé ceny. Napríklad budú môcť vyhrať kupóny s bonusovým kreditom, tričká, príslušenstvo pre telefóny ako reproduktory, slúchadlá, handričky na mobil, držiaky na smartfóny, ale aj rôzne darčeky a zľavy pre zákazníkov od sesterskej spoločnosti SWAN, a. s., tretieho najväčšieho poskytovateľa internetu na Slovensku. U nás každý vyhráva!

Okrem toho každý, kto si kúpi SIM kartu Moja 4ka alebo na seba nechá svoje kontaktné údaje na žrebovacom kupóne, bude zaradený do žrebovania o desiatky mobilných telefónov značky Lenovo.

Ak zapojené pobočky Slovenskej pošty navštívi štvorčlenná rodina alebo štyria priatelia a každý si aktivuje aspoň jednu SIM kartu, pridá 4ka ku každej ich novej SIM karte ešte aj ďalší bonusový štvoreurový kredit. Navyše telefonát zákazníkov 4ky vo vlastnej sieti operátora nestojí viac ako 12 centov! Po tretej minúte už štvorkári za volania medzi sebou neplatia.

4ka a Slovenská pošta mysleli aj na tých, ktorí Týždeň 4ky nestihnú. Po jeho skončení bude na zapojených poštách možnosť získať bonusový štvoreurový kredit ku každej novej SIM karte ešte celý nasledujúci týždeň.

Týždne 4ky sa uskutočnia postupne vo všetkých regiónoch Slovenska až na 96 poštách. Súťaž o vecné ceny od 4ky bude na vybraných pobočkách prebiehať počas celého týždňa.

Prvý Týždeň 4ky sa uskutoční na pobočkách Slovenskej pošty v Trnave, Nitre, Žiline, Trenčíne, Piešťanoch, Zlatých Moravciach, Martine, Bánovciach nad Bebravou a Topoľčanoch. Akcia s množstvom výhier pre zákazníkov 4ky bude pokračovať aj nasledujúcich sedem týždňov s tým, že koleso šťastia sa presunie do ďalších a ďalších miest.

„Našou absolútnou výhodou je rozsiahla pobočková sieť, na Slovensku máme vyše 1 500 pôšt a sme výhradným predajcom SIM kariet s predplatnou službou Moja 4ka. Myslím, že tento projekt už nemusíme nikomu predstavovať. O jeho úspešnosti hovoria aj samotné čísla, prostredníctvom našich pôšt sme predali viac ako 143-tisíc SIM kariet,“ priblížil riaditeľ úseku pobočkovej siete a retailového predaja Slovenskej pošty Jozef Kiss.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Zdroj foto: 4ka.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM