Tlačové správy

Jeseň plná dobrodružstva

Hrať sa vonku i na jeseň? No jasné! Pretože pre skutočných dobrodruhov nie je žiadny cieľ príliš ďaleko a predovšetkým žiadny vietor nie je príliš studený. Teplo oblečení sa môžete do prírody vydať bez obáv – hrať sa, smiať sa, objavovať.

Ilustračný obrázok k článku Jeseň plná dobrodružstva
Zdroj: Dnes24.sk

A po návrate domov môžete pokračovať v hraní na veselých kobercoch s hračkami, ktoré ste mali uložené na kreatívnej poličke. Spoločne sme skrátka neporaziteľní!

Kolekciu „Jeseň plná dobrodružstva“ nájdete v Tchibo obchodoch od 28.septembra 2015 a v e-shope www.tchibo.sk pre držiteľov TchiboCard od 23.9.2015.

Obojstranná kukla
Pletenina je s 97 % podielom biobavlny a je jemne rebrovaná. Kúpite ju v červenej alebo modrej farbe. Predbežná cena 6,95 €.

Zimná kombinéza s reflexnými prvkami
Kombinéza je priedušná ale neprepúšťa vietor ani vodu. Odpudzuje nečistoty. Odolá vodnému stĺpcu 3 000 mm. Mikroflisová podšívka v oblasti trupu zahreje. Kúpite ju v modrej alebo ružovej farbe. Kapucňa je odnímateľná s podšívkou z mikroflisu a malým štítkom. Zips má ochranu brady. Suchý zips slúži na úpravu šírky. Kombinéza má vystužené kolená, reflexné prvky a elastické pásiky pod chodidlo. Predbežná cena 29,95 €.

Tričko »Glow in the dark«
Jemný jednoduchý džersej je s 95% podielom biobavlny. Svieti v tme a je s motívom pre chlapcov aj pre dievčatá. Predbežná cena 8,95 €.

Jeseň plná dobrodružstva
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM