Tlačové správy

Je športtester nevyhnutný pri vašom behu?

O hodinkách určených na behanie, resp. vykonávanie akejkoľvek inej športovej aktivity, ste s veľkou pravdepodobnosťou počuli aj vy. Prečo by ste mali mať tieto špeciálne hodinky aj vy?

Ilustračný obrázok k článku Je športtester nevyhnutný pri vašom behu?
3
Galéria
Zdroj: Insportline

Ide totiž o ideálnu pomôcku nielen pre každého športovca, ale aj bežného človeka, ktorý sa snaží vyplniť svoj voľný čas pohybom a zmeniť svoj život k lepšiemu.

Merajte svoju tepovú frekvenciu, čas i intenzitu tréningu a mnoho ďalšieho!

Bežecké hodinky, a teda športtestery sú šikovným pomocníkom, vďaka ktorému viete, ako bežíte. Môžete sa informovať trebárs o tepovej frekvencii v reálnom čase, dĺžke trvania a intenzite tréningu či čase v tepových zónach. Okrem toho je možné nastaviť záznam intervalov, tréningový plán, ba dokonca vás tieto inteligentné hodinky informujú o čase, rýchlosti i vzdialenosti, čo považujeme za obrovské plus!

Meranie tepu je skvelé v tom, že môžete trénovať podľa svojej tepovej frekvencie, čo je pre tréning viac než dôležité, čiže pokiaľ ste si stanovili konkrétny cieľ a chceli by ste zhodiť nejaké to „kilečko“ navyše, Tomtom hodinky vedia, v akej tepovej frekvencii by ste sa mali udržiavať. Stačí vám použiť hrudný pás a o všetko ostatné sa postarajú vysoko odolné hodinky!

Zdroj: Insportline

Zdieľajte svoje zážitky s priateľmi!

Suunto Spartan patria medzi najvyhľadávanejšie športtestery a pulzmetre, ktoré sú unikátnou kombináciou overenej funkčnosti a moderného nadčasového dizajnu. Vďaka vysokej kvalite a množstvu funkcií určených na dokonalé sledovanie vášho nielen športového výkonu, môžete okrem iného aj priamo na farebnom dotykovom displeji hodiniek vidieť informáciu o prichádzajúcom telefonáte. Znie to lákavo, však?

Radujte sa z vašej celodennej aktivity

Keď po celom dni hodinky odložíte, môžete sa radovať z vašej celodennej aktivity a čo viac, prekonávať sa každým dňom! Spoznajte aj vy vaše telo, nebojte sa každým dňom zlepšovať a trénujte na maximum! Veď žijeme len raz, tak prečo neinvestovať do svojho zdravia takýmto spôsobom?

V eshope inSPORTline i priamo v predajniach nájdete viaceré typy rozličných cenových kategórií. Na webe si môžete ich funkcie hneď aj porovnať, aby sa vám jednoduchšie vyberalo.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Insportline
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM