Tlačové správy

Hľadáte všestranný zastrihávač? Toto je absolútny transformer!

Každý muž ocení jednoduché a efektívne riešenie, ktoré šetrí jeho čas. V rámci holenia by určite mnohí ocenili niečo ako „švajčiarsky nôž“, skrátka nástroj, s ktorým by zvládli všetko čo treba.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte všestranný zastrihávač? Toto je absolútny transformer!
3
Galéria
Zdroj: Philips

Čo všetko od zastrihávača požadujeme?

Modernému mužovi nestačí mať upravené fúzy a bradu, keďže sa holí aj na tele, a takéto holenie musí byť bezpečné a pohodlné. Samozrejmosťou by malo byť aj strihanie vlasov, nakoľko mnohí muži nosia jednoduché účesy, na ktoré kaderníka vôbec nepotrebujú. Ak má teda akýkoľvek prístroj ambíciu pokrývať všetky vyššie uvedené požiadavky, musí ich všetky zvládať na najvyššej úrovni. Spoločnosť Philips preto prichádza so sériou Multigroom, ktorá sa vyznačuje nevídanou škálou využitia. Jej vlajkovou loďou je zastrihávač Multigroom series 7000 18v1, ktorého 18 prvotriednych nástrojov umožňuje vytvorenie jedinečného štýlu od hlavy až po päty.

Vášmu štýlu nič nestojí v ceste

Začnime fúzami a bradou, ktoré si vyžadujú najčastejšiu úpravu. Navyše sú neustále na očiach, takže nám veľmi záleží na ich precíznom strihu. Ak si pestujete špecifickú dĺžku strniska, bez problémov ju dosiahnete za pomoci nástavcov v rozmedzí dĺžky 1–7 milimetrov. K dotvoreniu precíznych línií môžete použiť presný kovový zastrihávač. Na strih vlasov poslúži 6 nástavcov, z ktorých sú 2 určené na postupku (ľavý a pravý). Jedinečný systém ochrany pokožky chráni aj tie najcitlivejšie oblasti tela, takže umožňuje pohodlné holenie až do dĺžky 0,5 milimetra. Vďaka špeciálnemu nástavcu si upravíte dokonca aj chĺpky v nose a v ušiach.

3 verzie, z ktorých si vyberie každý

Rám z nehrdzavejúcej ocele pôsobí v kombinácii s gumovými prvkami masívne, no zároveň pohodlne. Môžete ho bez obáv používať v sprche, pričom poskytuje až 5 hodín prevádzky na jedno nabitie, a očistíte ho jednoducho pod tečúcou vodou. Nakoľko sa však v rámci zastrihávačov Multigroom nejedná o jediný produkt, ale sériu, na svoje si prídu aj tí, ktorí nehľadajú absolútne prémiové zariadenie.

Zdroj: Philips

Cenovo dostupnejšie modely MG7720/15 14v1 a MG5730/15 11v1 taktiež poskytujú starostlivosť o bradu, vlasy a celé telo. Od vlajkovej lode sa niektorými vlastnosťami líšia, no stále sa jedná o nesmierne pohodlné zastrihávače, ktoré vo svojej všestrannosti cenovo nemajú obdobu. Otázka teda znie: ktorý z nich je optimálny pre vás?

Viac na www.philips.sk/zastrihavac

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Philips
Všestranný zastrihávač od Philips: Pozrite, čo všetko dokáže
3
Galéria
Zdroj: Philips
Zdroj: Philips
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM