Tlačové správy

Exkluzívny zájazd do Londýna: Vydajte sa s Bory Mall po stopách známych čarodejníkov

Bory Mall a Cinemax Bory vám prinášajú súťaž, s ktorou môžete vyhrať výlet na miesta natáčania Harryho Pottera a filmu Fantastické zvery a ich výskyt. Okrem toho si zamilujete nakupovanie darčekov, pretože v Darčekárni Bory môžete získať originálne balenia a popri tom si užijete klzisko.

Ilustračný obrázok k článku Exkluzívny zájazd do Londýna: Vydajte sa s Bory Mall po stopách známych čarodejníkov
Zdroj: PR

Bory Mall získal už svoj predvianočný darček v podobe Breeam Certifikát (Building Research Establishment’s En­vironmental Assessment Method) a oficiálne potvrdenie o tom, že je „zelený“ a vy získate kopec darčekov v našich súťažiach.

Súťaž Fantastické zvery a ich výskyt

Už od 21.11. sa môže každý z vás zapojiť do hľadania fantastických zverov a vyhrať exkluzívny výlet do Londýna pre dvoch. Princíp je jednoduchý – ráno počúvajte rádio Europa2 a poobede sledujte portál pluska.sk, kde sa dozviete indície. Vďaka nim nájdete v Bory Mall QR kódy a s nimi aj mená čarovne rozkošných zverov z najnovšieho filmu podľa predlohy J.K. Rowlingvej. Stačí poslať na adresu bory@bory-mall.sk mená aspoň piatich zverov (s predmetom Fantastické zvery) a ste v hre!

Zdroj: PR

Klzisko a Darčekáreň Bory

Už dva roky sme tu pre vás a aj v tomto predvianočnom období vám chceme urobiť radosť. My sa radujeme, že aj v zahraničí ocenili náš prístup k ekológií či priestory, v ktorých nakupujete. Vy sa tešiť budete tiež, opäť vám ponúkneme čosi navyše. Tentokrát to bude bezplatné klzisko pre fanúšikov ľadu každého veku od 26.11. a Darčekáreň Bory. Vyberte si krabicu v tvare koníka, sovy alebo mačky a prekvapte svojich blízkych netradičným balením vašich darčekov. Stačí mať blok z nákupu z našich predajní a perfektné prekvapenie je na svete! Nájdete na Infostánku Bory Mall od 26.11.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM