Tlačové správy

Baví vás geocaching? Hľadať poklady môžete teraz s časopisom Publish

Vy ešte neviete, čo je geocaching? Alebo viete, no chcete sa o keškovaní Slovákov dozvedieť viac? Práve vám je určený jediný časopis podobného zamerania na Slovensku s názvom Publish.

Ilustračný obrázok k článku Baví vás geocaching? Hľadať poklady môžete teraz s časopisom Publish
Zdroj: Dnes24.sk

Geocaching je hra, pri ktorej s pomocou GPS zaradenia hľadáte skryté „poklady“, tzv. kešky. Ponamáhate pritom nielen svoje nohy prechádzkami či turistikou, ale aj svoj mozog. Geokešingu prepadli dospelí aj deti na celom svete. Len na Slovensku je ukrytých vyše 11-tisíc kešiek! Každý z nás má vo svojom okolí skryté poklady, okolo ktorých denne prejde bez povšimnutia. Stačí však naštartovať svoje GPS zariadenie, alebo jednoducho mobil, zaregistrovať sa na http://www.geocaching.com a môžete sa stať súčasťou veľkej komunity kešerov.

Pomocník v podobe časopisu

Na Slovensku počet kešerov z roka na rok rastie. Neoceniteľné sú pre nich rady, skúsenosti a zážitky kolegov. Práve ich príbehy, nálezy a nové postrehy nájdete v prvom a jedinom časopise s tématikou geocachingu na Slovensku, v dvojmesačníku Publish. Prináša cestopisy zo Slovenska aj zahraničia, ktoré vám odhalia skrýše pokladov vo všetkých kútoch sveta. Dozviete sa o zaujímavých tipoch na netradičné dovolenky a objavíte krásy Slovenska aj s množstvom neprebádaných prírodných a kultúrnych pamiatok. Publish vám prezradí, kde nájdete tie najkrajšie miesta na Slovensku a rovnako aj najzaujímavejšie skrýše. Prečítate si rozhovory s kešermi, ktorí výrazne ovplyvnili geocaching na Slovensku. V Technickom okienku si na svoje prídu milovníci moderných vymožeností dnešnej doby. Okrem toho sa dozviete, čo by nemalo správnemu geokešerovi chýbať vo výbave a skvelé tipy dostanú aj nováčikovia, ktorí sa na svoj prvý „lov“ ešte len chystajú.

Ak ešte Publish nepoznáte, zoznámte sa s ním na publish.geo.guru. Ak vás časopis zaujal, tak si ho môžete predplatiť. Viac o geocachingu sa dozviete na www.geocaching.com a veci potrebné pre kešerov nájdete na shop.geo.guru.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Baví vás geocaching? Hľadať poklady môžete teraz s časopisom Publish
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM