Alexandra Húsková Kultúra

Aj vám je teplo? Pozrite si perfektný letný videoklip, ktorý vám zlepší náladu

Mladí herci z VŠMU, komici a hudobníci z projektu "S Hudbou Vesmírnou" pripravili svieži letný videoklip s chytľavou melódiou. Okrem slovenských hercov vo videoklipe účinkuje aj obľúbený český herec Jiří Mádl. Samotní komici si nakrúcanie poriadne užili. Pozrite si videoklip!

Ilustračný obrázok k článku Aj vám je teplo? Pozrite si perfektný letný videoklip, ktorý vám zlepší náladu
Zdroj: Dnes24.sk

Jadro zoskupenia tvoria študenti zvukovej skladby na VŠMU a hudobný producent Daniel „Sorizzo“ Kis a dvojica mladých hercov z VŠMU – Marek Koleno a Dominika Zeleníková.

Vo videoklipe si zahrali aj známy český herec Jiří Mádl, Miro Mráz, Ján Keselý či talentovaná hudobníčka a skladateľka Kristína Smetanová alias Kriss Krimm.

„Napĺňa nás robiť zábavné veci a chceme ich robiť najmä pre radosť. Nechceme nič robiť nasilu, ale preto, že nás to baví,“ hovorí Daniel Sorizzo Kis. Horúce počasie tohto leta ich inšpirovalo k natočeniu videoklipu s rovnomenným názvom. Klip natáčali formou výletu dva dni, miesta na natáčanie si vybrali spontánne a cieľom bolo, naozaj si to užiť.

Rovnako spontánne sa k nim pridal aj obľúbený český herec Jiří Mádl. „Jirko Mádl sa k nám pridal úplne náhodou, keďže práve prichádzal na Slovensko s naším kamarátom Mirom Mrázom, ktorého sme zavolali, aby sa k nám pridal. Páčil sa mu náš nápad aj hudba a napriek svojmu vyťaženému programu sa k nám pridal,“ vysvetlil pre Bratislava24.sk producent Kis.

Predstavujú sa ako skupina komikov, ktorých baví robiť komédiu v hudbe a vytvárať akúsi formu spievaného divadla. „Hudba je pre všetkých a mala by prinášať ľuďom radosť,“ povedal nám posolstvo skupiny Daniel „Sorizzo“ Kis.

Videoklip už môžte počuť aj v éteroch slovenských rádií a na youtube.com má letné šantenie hercov za štyri dni od zverejnenia viac ako 300 tisíc zhliadnutí.

Text piesne :

S Hudbou Vesmírnou – Je nám teplo!

Dnes prišlo také teplo, že úplne všetkým preplo, Čo vraví vnútorný hlas? … Že zajtra je to tu zas. Tak kričím do vankúša, čo slnko zase skúša? Volaj linku dôvery… No tam mi nikto neverí, Že to teplo je fakt otras, od slnka hnusný podraz. Tak, presne ako vravíš, prírodu nezastavíš. Spotená MHD-čka, spotená SAD-čka, spotené sú aj vlaky, jo, přesne, vlaky taky…

Slunce nás všechny speče, nikto mu neuteče, Podívej, pot z ní teče, nevím, proč se nevysvleče!

Refrén: Dnes mám tú náladu si tento song spievať, Spievaj si so mnou, kým sa nezačne stmievať, Ak radosť a náladu chceš do duší vlievať, tak slnko sa bude na teba vždy usmievať.

Zajtra, keď slnko výjde, nikoho neobíde, Lidi trefujou šlaky… A stále žiadne mraky. Nám každý tieň sa zíde a s tieňom nádej príde, nádej, že lepšie bude na našej rodnej hrude.

So slnkom to tak býva, že v lete sa neskrýva, Pozornosť si užíva, tak buď slečna trpezlivá. Ak chceš slnko prekabátiť, nesmieš hudbu v srdci stratiť, Veď v zime ti zase vadí, že o teba nezavadí.

[Refrén]

Otcovia a aj mamy, nechoďte von s deckami, dodržte pitný režim, ja som nepil a už ležím…

Prečítajte si aj :

Bratislavský kraj má nový singel a akčný videoklip. Pozrite sa, ako to u nás žije

Šesť miest, ktoré oceníte najmä v lete: Nájdete tu viac, ako len príjemný tieň

Počuli ste už o bio bazéne? Máme taký aj na Slovensku – Bio bazén Borovica

Zdroj foto: Facebook.com/shud­bouvesmirnou

Parádny letný videoklip : S Hudbou Vesmírnou - Je nám teplo!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM