Tlačové správy

4ka naďalej rozširuje pokrytie svojou LTE sieťou: 4G signál je už aj v Nitre, Rožňave, Senici, Skalici, Veľkom Krtíši a ďalších mestách

Štvrtý mobilný operátor zahustil sieť v ďalších štyroch okresných mestách a hlási aj pokrytie v dvoch veľkých obciach. Najmodernejšia LTE sieť je prístupná pre stále viac zákazníkov 4ky. Operátor pritom nemení svoju propozíciu – stále ponúka dátovanie za mimoriadne výhodné ceny.

Ilustračný obrázok k článku 4ka naďalej rozširuje pokrytie svojou LTE sieťou: 4G signál je už aj v Nitre, Rožňave, Senici, Skalici, Veľkom Krtíši a ďalších mestách
Zdroj: Dnes24.sk

„Najnovšie sa nám podarilo pokryť 4G signálom obce Lednické Rovne a Šenkvice. Okrem toho sme plne zahustili sieť v Nitre, Rožňave, Senici, Skalici a vo Veľkom Krtíši. Jedná sa o krajské mesto a významné okresné mestá, preto veríme, že ich obyvatelia privítajú možnosť využívať kvalitné dátové služby,“ uviedol technický riaditeľ pre mobilnú sieť SWAN Mobile, a. s., Patrik Kollaroci.

Technológia LTE prináša vďaka mobilnej sieti štvrtej generácie vysoký štandard dátovania na vysokorýchlostnom internete. 4ka aktívne buduje svoju sieť a do konca roka plánuje 4G sieťou pokryť viac ako 60% populácie.

„Tímy našich technikov intenzívne pracujú na čo najkvalitnejšom pokrytí. Každý týždeň pribudne na našej mape pokrytia niekoľko nových vysielačov. Okrem nových miest sa aktuálne sústredíme aj na zahusťovanie tých, kde už máme čiastočné pokrytie, napríklad ako v hlavnom meste Bratislave,“ povedal riaditeľ divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

4ka aktuálne hlási plné LTE pokrytie v týchto mestách a obciach:

Mestá a obce    
Bánovce nad Bebravou Miloslavov, časť Alžbetin Dvor Skalica
Banská Bystrica Modra Smižany
Beluša Moldava nad Bodvou Svidník
Brezno Námestovo Šamorín
Dubnica nad Váhom Nitra Šenkvice
Dunajská Streda Nová Dubnica Topoľčany
Galanta Nové Zámky Trenčianska Turná
Holíč Petrovany Trenčín
Kendice Pezinok Trenčianske Teplice
Kežmarok Piešťany Trnava
Komárno Poprad Veľký Krtíš
Košice Prešov Vrútky
Lednické Rovne Prievidza Zlaté Moravce
Liptovský Mikuláš Púchov Zvolen
Lučenec Rožňava Žiar nad Hronom
Malacky Senica Žilina
Martin Sereď Revúca

Služby LTE siete sú dostupné aj v ďalších mestách a obciach:

Mestá a obce    
Banka Levice Snina
Bardejov Levoča Sobrance
Bratislava Likavka Spišská Nová Ves
Bytča Ľubotice Stupava
Čadca Lužianky Šaľa
Handlová Michalovce Šintava
Hlohovec Nové Mesto nad Váhom Šurany
Horné Naštice Partizánske Trebišov
Humenné Považská Bystrica Veľký Meder
Ilava Rimavská Sobota Vráble
Kolárovo Ružomberok Vranov nad Topľou
Kráľovský Chlmec Sabinov Želiezovce
Leopoldov Senec  

4ka ponúka za 4 eurá produkt s názvom 4G GIGA PLUS, kde zákazník nemusí riešiť, v ktorej sieti sa nachádza, pretože umožňuje výhodný prenos dát aj v národnom roamingu. Zároveň operátor stále umožňuje zákazníkom aktivovať si dátový balík 4G GIGA, v ktorom za jedno euro zákazníci získajú gigabajt dát na 30 dní vo vlastnej sieti operátora.

Všetci zákazníci 4ky, ktorí si do konca júna zakúpia novú predplatenú SIM kartu Moja 4ka alebo prenesú telefónne číslo od iného operátora cez e-shop www.4ka.sk, dostanú na privítanie 4 GB dát vo vlastnej sieti 4ky úplne zadarmo. Následne môžu čerpať dáta počas celých štyroch mesiacov.

Dátové balíky si môžu zákazníci zakúpiť a aktivovať na viac ako 1500 pobočkách Slovenskej pošty alebo aj z pohodlia domova prostredníctvom e-shopu, či zaslaním SMS správy na číslo 950.

Hlasové služby (2G) 4ky sú dnes dostupné pre viac ako 99 percent populácie Slovenska a mobilný operátor vlastnou LTE sieťou pokrýva už viac ako polovicu obyvateľstva Slovenska.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Zdroj foto: 4ka

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM