Tlačové správy

4ka expanduje aj na Záhorie. Jej 4G signál je už dostupný aj v Senici a Skalici

Seničania a Skaličania pozor! Na mapu miest, v ktorých zákazníci 4ky môžu bezproblémovo surfovať na vysokorýchlostnej LTE sieti pribudli aj dve okresné mestá zo Záhoria. Aké benefity operátor ponúka pre obyvateľov spomínaných miest?

Ilustračný obrázok k článku 4ka expanduje aj na Záhorie. Jej 4G signál je už dostupný aj v Senici a Skalici
Zdroj: Dnes24.sk

Dobrá správa pre obyvateľov Senice a Skalice! Štvrtý mobilný operátor totižto kompletne zahustil pokrytie v oboch mestách a ich blízkom okolí. To znamená, že 4ka funguje v oboch lokalitách bez akýchkoľvek komplikácií.

„Plne pokryť tieto mestá bolo jednou z našich priorít. Preto sme radi, že už môžeme ponúkať služby našej rýchlej 4G siete aj v tak významných mestách, akými Senica a Skalica bezpochyby sú. Veríme, že tamojší obyvatelia privítajú možnosť využívať kvalitné dátové služby,“ povedal riaditeľ divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

Plné 4G pokrytie majú v súčasnosti k dispozícii aj obyvatelia ďalších piatich desiatok miest. 4ka aktívne buduje svoju sieť a tomuto plánu podriadila aj svoju stratégiu.

Rýchly a spoľahlivý internet

Technológia LTE prináša vďaka mobilnej sieti štvrtej generácie vysoký štandard dátovania na vysokorýchlostnom internete. Cieľom číslo jeden je pre operátora poskytovať kvalitnú a spoľahlivú sieť.

„Každý týždeň pribudne do nášho pokrytia niekoľko nových vysielačov. Okrem nových miest sa preto aktuálne sústredíme aj na kompletné zahusťovanie tých, kde už máme čiastočné pokrytie, napríklad ako tomu bolo donedávna v Senici a Skalici,“ uviedol technický riaditeľ pre mobilnú sieť SWAN Mobile, a. s., Patrik Kollaroci.

Pre 4ku je dôležité, aby mali jej zákazníci k dispozícií prvotriednu internetovú sieť, vďaka ktorej môžu bez problémov surfovať na webe. Preto ponúka výhodné produkty a služby.

Odmena pre nových zákazníkov

Zákazníkom, ktorý ocenia výhody modernej rýchlej LTE siete, operátor ponúka dátový balík 4G GIGA, v ktorom za jedno euro zákazníci získajú gigabajt dát na 30 dní vo vlastnej sieti operátora. V prípade, ak sa pohybujú aj mimo pokrytia operátora, v sieti partnera, 4ka svojim dátujúcim zákazníkom ponúka za 4 eurá produkt s názvom 4G GIGA PLUS.

Všetci zákazníci 4ky, ktorí si do konca júna zakúpia novú predplatenú SIM kartu Moja 4ka alebo prenesú telefónne číslo od iného operátora cez e-shop www.4ka.sk, dostanú na privítanie 4 GB dát vo vlastnej sieti 4ky úplne zadarmo. Dáta môžu čerpať počas celých štyroch mesiacov.

4ka má niekoľko es v rukáve

Slovenská pošta a telekomunikačný operátor SWAN v októbri 2015 predstavili verejnosti svoju značku, ktorá nesie názov 4ka. Nový operátor sa následne vydal do „boja" so svojim výnimočným a originálnym produktovým portfóliom. Najväčšou novinkou štvrtého operátora je jednotná cena:

  • Zákazníci môžu volať do všetkých sietí na Slovensku a v rámci Európskej únie za jednotnú cenu 4 centy za minútu, a to so sekundovou tarifikáciou od prvej sekundy.
  • Rovnakú sumu zaplatia aj za odosielanie SMS správ.
  • 1 MB dát pre internet v mobile v rámci Slovenskej republiky aj v celej Európskej únii stojí takisto iba 4 centy.

Ďalšou devízou 4ky je, že nezaťažuje svojich zákazníkov viazanosťou. Všetky služby sú dostupné bez akýchkoľvek komplikovaných podmienok. Štvorkári rovnako vítajú, že dobitý kredit už viac neprepadne. Navyše, kredit je možné bezplatne prenášať so službou Prenos kreditu na iné čísla v rámci siete 4ky.

Dobíjacie kupóny v hodnote 4, 8, 12, 16 eur, ako aj ostatné služby a produkty si môžu zákazníci zakúpiť a aktivovať na viac ako 1500 pobočkách Slovenskej pošty alebo aj z pohodlia domova prostredníctvom e-shopu, či zaslaním SMS správy na číslo 950.

Služby 4ky sú dnes dostupné pre viac ako 99 percent populácie Slovenska a mobilný operátor vlastnou najmodernejšou LTE sieťou pokrýva viac ako 50 percent obyvateľstva Slovenska.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Zdroj foto: 4ka

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM